Povezane vesti
Nijedan se nije zadržao: Nata se pohvalila da je domaćica, dobila zloban komentar, a njen odgovor će vas dovesti do suza od…
Kurir 23.05.2019
Nataša Bekvalac objavila je fotografiju iz kuhinje, a korisnici društvenih mreža odmah su počeli da pišu neprikladne komentare. Pevačica ju neko slikao sa Katjom, a ona je odmah objavila na Instagram i kratko napisala: "Domaćica." Ipak, bilo je… »
Natašu Bekvalac pokušali da prozovu na Instagramu, ZBOG NJENOG ODGOVORA SVI UMRLI OD SMEHA!
Svet & Skandal 23.05.2019
Nataša Bekvalac je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz kuhinje, a korisnici društvenih mreža odmah su počeli da pišu neprikladne komentare. Nataša je, naime, okačila fotografiju sa Katjom uz kratak opis: “Domaćica.” Odmah su… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 48 minutajoš 27 povezanih

Prvi stepen pripravnosti Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 4 satijoš 18 povezanih