Повезане вести

Црно-бели прославили куп: Запевао и Саво (фото, видео)

Црно-бели прославили куп: Запевао и Саво (фото, видео)

Вечерње новости 24.05.2019
Руководство клуба, стручни штаб, играчи и пријатељи клуба су до дубоко у ноћ између четвртка и петка славили четврти узастопни успех у масовнијем такмичењу. НАЈАВЉЕНО - остварено. Рекао је тренер Партизана Саво Милошевић на… »
Хс сазнаје: Партизан спрема нови уговор за јунака финала Купа

Хс сазнаје: Партизан спрема нови уговор за јунака финала Купа

Хот спорт 24.05.2019
Тридесетпетогодишњи дефанзивац сјајне партије пружио је у финишу сезоне. Уз договор са тренером Милошевићем руководство ће понудити дефанзивцу сарадњу на још годину дана. Ако је према учинку и правди Бојан Остојић би требало да… »
Саво Милошевић се ухватио микрофона (видео)

Саво Милошевић се ухватио микрофона (видео)

Мондо 24.05.2019
Заслужено славље играча, али и тренера и управе ФК Партизан после освојеног Купа Србије, четврти пут заредом. Погледајте атмосферу из кафане. Имали су разлога за славље играчи и чланови стручног штаба Партизана, јер су после… »
Партизан освојио Куп Србије

Партизан освојио Куп Србије

Политика 24.05.2019
Фудбалери Партизана освојили су четврти узастопни трофеј у Купу Србије, пошто су у финалу савладали Црвену звезду са 1:0 (1:0). Пред више од 20.000 гледалаца на стадиону „Рајко Митић” једини гол за црно-беле постигао је Бојан… »
Пиће, наргиле и музика: Сале у првом плану, Саво се латио микрофона – на прослави и повратник у тим Партизана! (видео)

Пиће, наргиле и музика: Сале у првом плану, Саво се латио микрофона – на прослави и повратник у тим Партизана! (видео)

Хот спорт 24.05.2019
Црно-бели су освојен Куп против Црвене звезде славили до дубоко у ноћ. У једном од престоничких локала играчи, стручни штаб, па и навијачи Партизана су прослављали велики тријумф, који је по многима спасио сезону клуба из… »
Како ставити 63 трофеја на један сто?

Како ставити 63 трофеја на један сто?

Спортске.нет 24.05.2019
Рецепт је једноставан, открио га је Дејан Станковић. Четворица бивших репрезентативаца Србије окупили су се јуче у једном од земунских ресторана након финала Купа Србије. Сусрет Дејана Станковића, Саше Илића, Марка Пантелића и… »
Фудбалери Партизана на сплаву славили победу над Звездом за трофеј Купа, а онда је почела ова песма /видео/

Фудбалери Партизана на сплаву славили победу над Звездом за трофеј Купа, а онда је почела ова песма /видео/

Спортал блиц 24.05.2019
Фудбалери Партизана весело су прославили освајање Купа Србије победом над Црвеном звездом (1:0) у финалу. По доласку на један београдски сплав, они су уживали у успеху уз музику, а нарочито су били весели када је почела једна… »
Црно-бело славље: Остоја Мијаиловић честитао фудбалерима уз добро познат слоган, а јавио се и Ламин Дијара… (фото)

Црно-бело славље: Остоја Мијаиловић честитао фудбалерима уз добро познат слоган, а јавио се и Ламин Дијара… (фото)

Хот спорт 24.05.2019
Радује се црно-бела Србија, како овдашњи навијачи, тако и бивши играчи, који су већ дуже време ван клуба. Партизан је освојио Куп Србије у фудбалу и тако ‘комплетирао’ овосезонске куп трофеје са кошаркашима, који су раније ове… »
Много скупа фотка

Много скупа фотка

Моззарт спорт 24.05.2019
Четири легенде на вечери у Земуну. Не знамо како бисмо другачије описали фотографију коју је окачио Дејан Станковић на свом Инстаграм профилу осим да кажемо – много скупа слика. На најлепши начин Саша Илић је завршио велику… »
Каква фотка: "Вечити" са 63 трофеја

Каква фотка: "Вечити" са 63 трофеја

Мондо 24.05.2019
У Земуну се окупио "опасан" квартет вечитих ривала. Након финала Купа Србије у којем је Партизан победио Црвену звезду резултатом 1:0 на стадиону Рајко Митић и четврти пут у низу освојио трофеј, у Земуну су се окупили "вечити… »
Слави црно-бела породица, стигла честитка од Остоје

Слави црно-бела породица, стигла честитка од Остоје

Спортске.нет 24.05.2019
Председник КК Партизан НИС искористио је прилику и честитао фудбалерима Партизана на освојеном трофеју у Купу Србије. Четврту годину заредом фудбалери Партизана освојили су трофеј у Купу Србије, а јучерашња победа вероватно је… »
Стојке "омануо са пророчанством", али је освета заиста била слатка!

Стојке "омануо са пророчанством", али је освета заиста била слатка!

Спортске.нет 24.05.2019
Нису се ствари одвијале по најављеном сценарију, али је крајњи исход био тачан. Четврту сезону заредом фудбалери Партизана освојили су национални куп и тако постали једини српски клуб који је урадио тако нешто. Црно-бели су у… »
Стојковић оштар: ‘Пљували су нас и вређали месецима, ово су питбулови!’ – Ево шта је рекао о останку у Партизану…

Стојковић оштар: ‘Пљували су нас и вређали месецима, ово су питбулови!’ – Ево шта је рекао о останку у Партизану…

Хот спорт 24.05.2019
Голман Партизана дао је посебно интересантну изјаву после финала Купа Србије који је Партизан добио на стадиону ‘Рајко Митић’ резултатом 1:0. Владимир Стојковић није имао пуно посла против Црвене звезде и веома успешно је… »
"Пророк" Стојке : Славићемо, да не пропадне резервација

"Пророк" Стојке : Славићемо, да не пропадне резервација

Мондо 24.05.2019
Голман Партизана причао о томе како су медији и противници мотивисали њега и саиграче да освоје трофеј: "Спремили су славље, а сада ми можемо уместо њих, да не пропадне резервација". Не тако давно, после првенственог пораза од… »
Партизан се гостио: Само једном у Хумској!

Партизан се гостио: Само једном у Хумској!

Мондо 24.05.2019
Црно-бели одиграли пет утакмица као гости и једну као домаћини. Али, и поред тога освојили трофеј. Партизан је ове сезоне у Купу Србије, када је освојио четврти узастопни трофеј у масовнијем домаћем такмичењу, а укупно 16. у… »
Сашиних последњих 6 минута из бајке: Предосећао сам

Сашиних последњих 6 минута из бајке: Предосећао сам

Мондо 24.05.2019
"Нисам замишљао бољи крај каријере. Одмах да вам кажем, предосећао сам", рекао је легендарни капитен Партизана, кога су емоције савладале када је Новак Симовић означио крај финала Купа Србије. Готово је... ...11 титула и од… »
Партизанов херој Остојић о будућности у клубу: Шансе да останем пола-пола

Партизанов херој Остојић о будућности у клубу: Шансе да останем пола-пола

Вечерње новости 23.05.2019
На мени је сада да разговарам с управом - истакао је стрелац јединог поготка у финалу Купа Србије. Фудбалер Партизана Бојан Остојић рекао је вечерас да је пресрећан због победе у Купу Србије и истакао да су шансе да и следеће… »
Журка у аутобусу црно-белих: Ево душа, ево тело, ево све црно на бело (видео)

Журка у аутобусу црно-белих: Ево душа, ево тело, ево све црно на бело (видео)

Фудбалери Партизана, после одбране трофеја у Купу Србије, са прославом наставили и у аутобусу. Фудбалери Партизана вечерас су одбранили трофеј у Купу Србије, тријумфом над Црвеном звездом у финалу - 1:0. Гол Бојана Остојића из… »
Шампионска фешта у аутобусу Партизана: Када се испред Маракане ори: Ево душе, ево тело! Ево све црно на бело! /видео/

Шампионска фешта у аутобусу Партизана: Када се испред Маракане ори: Ево душе, ево тело! Ево све црно на бело! /видео/

Спортал блиц 23.05.2019
Фудбалери Партизана су савладали Црвену звезду са 1:0 у финалу Купа Србије, а након сусрета је славље кренуло одмах на терену стадиона "Рајко Митић". Ипак, права фешта је отпочела у аутобусу црно-белих. Фудбалери парног ваљка… »
Милошевић: Сатисфакција за тешку сезону, знао сам да ова екипа вреди

Милошевић: Сатисфакција за тешку сезону, знао сам да ова екипа вреди

Играчи су успели да се извуку из веома тешке ситуације, и у лиги и у купу и да дођу у ситуацију да против највећег ривала на његовом терену освоје Куп. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је данас освојен… »
Трофеј за крај фудбалске бајке; Илић: Лепши завршетак каријере нисам могао да пожелим (фото/видео)

Трофеј за крај фудбалске бајке; Илић: Лепши завршетак каријере нисам могао да пожелим (фото/видео)

Хвала мојим саиграчима што су ми вечерас приуштили да одем у пензију победом против највећег ривала и са освојеним Купом - истакао је капитен Партизана. Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је вечерас, после освајања… »
Тихи херој партизановог тријумфа: Бојан Остојић: “Дражи ми је онај гол у Новом Саду када ми се жена породила!

Тихи херој партизановог тријумфа: Бојан Остојић: “Дражи ми је онај гол у Новом Саду када ми се жена породила!

Спортал блиц 23.05.2019
Бољи опроштај од клуба не постоји него да у последњој утакмици постигнете гол и то - за трофеј. Управо то је урадио Бојан Остојић искусни фудбалер Партизана који је поготком у 14. минуту решио финале Купа Србије против Црвене… »
Видео остојић освојио “маракану”: Партизан надиграо Звезду и одбранио трофеј у Купу

Видео остојић освојио “маракану”: Партизан надиграо Звезду и одбранио трофеј у Купу

Штопер црно-белих још у 14. минуту искористио кикс одбране и голмана Милана Борјана. Пехар за екипу Саве Милошевића. ПАРТИЗАН је спасао сезону, надиграо је Црвену звезду на њеној “Маракани”, победио заслужено 1:0 (1:0) и четврти… »
“Нисам ја заслужан” Саво Милошевић се у тренуцима еуфорије после освојеног купа извинио судијама!

“Нисам ја заслужан” Саво Милошевић се у тренуцима еуфорије после освојеног купа извинио судијама!

Спортал блиц 23.05.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић био је видно задовољан победом над Црвеном звездом у финалу Купа Србије. Партизан је са 1:0 победио Звезду на стадиону “Рајко Митић” и одбранио трофеј Купа, четврти пут узастопно, уједно… »
Фудбалери Партизана освојили нови трофеј Купа Србије

Фудбалери Партизана освојили нови трофеј Купа Србије

Данас 23.05.2019
Фудбалери Партизана одбранили су вечерас трофеј Купа Србије, пошто су у финалу тог такмичења у Београду победили Црвену звезду са 1:0. Једини гол на стадиону „Рајко Митић“ постигао је Бојан Остојић у 14. минуту. То је 16. трофеј… »

Вести дана »