Povezane vesti

Dačić: Cilj je da nijedna zemlja više ne prizna Kosovo

Dačić: Cilj je da nijedna zemlja više ne prizna Kosovo

Pravda 24.05.2019
Ivica Dačić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, istakao da je njegova poseta Africi, tokom koje je bio u sedam zemalja, bila veoma uspešna i da je imala za cilj da ih upozna sa situacijom. "Afrika je za nas veoma važna, ima 54 članica Ujedinjenih nacija… »
Nemojte uopšte da se uzbuđujete! Što se nas tiče, mi smo na to navikli: Dačić u detalje otkrio da li nosi pancir, na šta…

Nemojte uopšte da se uzbuđujete! Što se nas tiče, mi smo na to navikli: Dačić u detalje otkrio da li nosi pancir, na šta…

Kurir 24.05.2019
BEOGRAD - Sve se to izdešavalo poslednjeg dana te moje posete Africi, ali bilo je uspešno, posetio sam 7 zemalja... Nisam otišao samo u Somaliju, ali to je ispalo važno zbog tog terorističkog napada... To su zemlje u kojima niko nije bio 10, 20, 30… »
Dačić: Cilj da više niko ne prizna Kosovo

Novi magazin 24.05.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je njegov posao da obezbedi da više nijedna zemlja ne prizna Kosovo. "Ići ću svuda, jer je to moj posao", rekao je Dačić za RTS. Šef srpske diplomatije je naveo da je Srbija uspešna u… »

Slobodna Evropa 24.05.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izijavio je da je njegov posao da obezbedi da više nijedna zemlja ne prizna nezavisnost Kosova. "Ići ću svuda, jer je to moj posao", rekao je Dačić gostujući jutros na Radio televiziji Srbije (RTS)… »
Dačić za RTS: Cilj je da nijedna zemlja više ne prizna Kosovo

Dačić za RTS: Cilj je da nijedna zemlja više ne prizna Kosovo

RTS 24.05.2019
Moramo da obezbedimo da nijedna zemlja više ne prizna Kosovo, rekao je za RTS ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da će nastaviti da radi na tome. Ivica Dačić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, istakao da je njegova poseta Africi, tokom koje… »

Vesti dana »