Повезане вести

Јокић игра за Србију: Медаља на СП круна сјајне сезоне

Јокић игра за Србију: Медаља на СП круна сјајне сезоне

Политика 24.05.2019
Српски кошаркаш Никола Јокић потврдио је данас да ће играти за репрезентацију на Светском првенству и поручио да ће дати све од себе да екипа у Кини освоји медаљу. „Веома сам задовољан са свим што сам урадио у НБА протекле… »
Како је Јокићева одлука дочекана у Савезу?

Како је Јокићева одлука дочекана у Савезу?

Спортске.нет 24.05.2019
Огласили су се председник Савеза Предраг Даниловић и селектор "Орлова" Александар Ђорђевић. Српски интернационалац Никола Јокић саопштио је у петак да ће наступати за репрезентацију на Светском првенству у Кини и тиме обрадовао… »
Јокић и репрезентација: Рио, Праг, Амери...

Јокић и репрезентација: Рио, Праг, Амери...

Н1 Инфо 24.05.2019
Никола Јокић је у петак одлучио да игра за репрезентацију Србије на Светском првенству у Кини, а он је до сада само једном био у сениорском тиму. Играч Денвера је био у селекцији 2016. године у Рио де Жанеиру. Позиву селектора… »
Даниловић пресрећан због одлука Јокића и Накића

Даниловић пресрећан због одлука Јокића и Накића

Н1 Инфо 24.05.2019
Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић је веома задовољан због одлуке Николе Јокића да заигра за српску репрезентацију на Светском првентсву у Кини, а такође је прокоментарисао и одлуку Марија Накића који је… »
Јокић потврдио: Играм за Србију!

Јокић потврдио: Играм за Србију!

Моззарт спорт 24.05.2019
"Медаља би била круна целе ове сезоне", каже Денверов ас. Љубитељи кошарке у Србији могу да одахну: Никола Јокић ће играти за репрезентацију Србије на Мундобаскету у Кини, ексклузивно јавља новинска агенција Тањуг, која је… »
Јокић игра за Србију: Круна би била медаља у Кини

Јокић игра за Србију: Круна би била медаља у Кини

Н1 Инфо 24.05.2019
У изјави за Тањуг кошаркаш Денвера Никола Јокић је потврдио да ће играти за српску репрезентацију на Светском првенству у Кини. Кошаркаш Денвера је у интервјуу Тањугу поручио да жели да игра за Србију на Светском првенству у… »
Јокић игра за Србију!

Јокић игра за Србију!

РТВ 24.05.2019
БЕОГРАД - Српски кошаркаш Никола Јокић потврдио је данас да ће играти за репрезентацију на Светском првенству и поручио да ће дати све од себе да екипа у Кини освоји медаљу. "Веома сам задовољан са свим сто сам урадио у НБА… »
Ударна вест – Јокић одушевио Србију: Потпуно сам спреман, желим медаљу на Мундобаскету!

Ударна вест – Јокић одушевио Србију: Потпуно сам спреман, желим медаљу на Мундобаскету!

Хот спорт 24.05.2019
Никола Јокић коначно је потврдио да ће играти на Светском купу у Кини за репрезентацију Србије. Кошаркашка Србија је дуго чекала и коначно добила одговор Николе Јокића – центар Денвер Нагетса ће играти на Светском купу ове… »
Дан за добре вести, најбољи центар света рекао "да" својој земљи!

Дан за добре вести, најбољи центар света рекао "да" својој земљи!

Спортске.нет 24.05.2019
Време за славље је тек када се освоје трофеји, али Србија има разлога да се радује јер ће са њим бити много ближа злату у Кини. Љубитељи кошарке у Србији више не морају да брину и да бију главом, званично најбољи центар НБА… »

Вести дана »