Повезане вести

Купци "Нефе" огорчени, покушали да узму намештај из магацина

Купци "Нефе" огорчени, покушали да узму намештај из магацина

Вести онлине 24.05.2019
"Због техничког прегледа аутомобила, морао сам хитно у Русију", ово је била последња порука коју је Максим Максимов, директор "Нефа намештаја", послао имејлом менаџерима у Србији само неколико дана пре него што је та руска… »
Хаос у просторијама "Нефе": Преварени купци упали у седиште фирме, однели рачунаре, столице, телевизоре, проблеми и у магацину…

Хаос у просторијама "Нефе": Преварени купци упали у седиште фирме, однели рачунаре, столице, телевизоре, проблеми и у магацину…

Блиц 24.05.2019
Рано јутрос на Вождовцу испред магацина "Нефа намештаја" стотинак оштећених купаца лупало је на врата магацина захтевајући да уђу и да узму намештај који су платили. Дан раније, огорчени купци који нису добили плаћен намештај… »
"Имам нека посла": Директор "Нефе" је побегао из Србије, а његов последњи мејл најавио је превару деценије

"Имам нека посла": Директор "Нефе" је побегао из Србије, а његов последњи мејл најавио је превару деценије

Блиц 24.05.2019
"Због техничког прегледа аутомобила морао сам хитно у Русију". Ово је била последња порука коју је Максим Максимов, директор "Нефа намештаја" послао мејлом менаџерима у Србији само неколико дана пре него што је ова руска фирма… »
Незапамћена афера: Руски краљ кревета који је преко ноћи побегао из Србије и оставио раднике на цедилу, преварио и на стотине…

Незапамћена афера: Руски краљ кревета који је преко ноћи побегао из Србије и оставио раднике на цедилу, преварио и на стотине…

Блиц 24.05.2019
Руска компанија намештаја "Спилит" која је преко ноћи побегла из Врања и оставила 300 радника на цедилу, оштетила је стотине купаца "Нефа намештаја" којима није испоручила плаћену робу. Према подацима Агенције за привредне… »
Руси преко ноћи нестали из Врања, радници без посла

Руси преко ноћи нестали из Врања, радници без посла

Радио 021 24.05.2019
Предузеће "Спилит" из Врања недавно је изненада прекинуло рад, а око 300 запослених, без упозорења, остало је без посла. "Спилит" је руска фирма која је у Врање стигла 2017. године и почела производњу намештаја у закупљеним… »

Вести дана »