Povezane vesti
Kupci "Nefe" ogorčeni, pokušali da uzmu nameštaj iz magacina
Vesti online 24.05.2019
"Zbog tehničkog pregleda automobila, morao sam hitno u Rusiju", ovo je bila poslednja poruka koju je Maksim Maksimov, direktor "Nefa nameštaja", poslao imejlom menadžerima u Srbiji samo nekoliko dana pre nego što je ta ruska firma bukvalno preko noći… »
Haos u prostorijama "Nefe": Prevareni kupci upali u sedište firme, odneli računare, stolice, televizore, problemi i u…
Blic 24.05.2019
Rano jutros na Voždovcu ispred magacina "Nefa nameštaja" stotinak oštećenih kupaca lupalo je na vrata magacina zahtevajući da uđu i da uzmu nameštaj koji su platili. Dan ranije, ogorčeni kupci koji nisu dobili plaćen nameštaj upali su u sedište… »
"Imam neka posla": Direktor "Nefe" je pobegao iz Srbije, a njegov poslednji mejl najavio je prevaru decenije
Blic 24.05.2019
"Zbog tehničkog pregleda automobila morao sam hitno u Rusiju". Ovo je bila poslednja poruka koju je Maksim Maksimov, direktor "Nefa nameštaja" poslao mejlom menadžerima u Srbiji samo nekoliko dana pre nego što je ova ruska firma bukvalno preko noći… »
Nezapamćena afera: Ruski kralj kreveta koji je preko noći pobegao iz Srbije i ostavio radnike na cedilu, prevario i na…
Blic 24.05.2019
Ruska kompanija nameštaja "Spilit" koja je preko noći pobegla iz Vranja i ostavila 300 radnika na cedilu, oštetila je stotine kupaca "Nefa nameštaja" kojima nije isporučila plaćenu robu. Prema podacima Agencije za privredne registre 49 odsto… »
Rusi preko noći nestali iz Vranja, radnici bez posla
Radio 021 24.05.2019
Preduzeće "Spilit" iz Vranja nedavno je iznenada prekinulo rad, a oko 300 zaposlenih, bez upozorenja, ostalo je bez posla. "Spilit" je ruska firma koja je u Vranje stigla 2017. godine i počela proizvodnju nameštaja u zakupljenim pogonima Jumka. Iza ove… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 32 minutajoš 50 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 1 satjoš 40 povezanih