Povezane vesti
Tadić otvorio dušu: Legao sam u krevet i počeo da plačem uz tužnu srpsku muziku!
Hot sport 24.05.2019
Naš reprezentativac Dušan Tadić otvorio je dušu medijima u Holandiji i objasnio koliko mu je teško bilo nakon poraza od Totenhema. Ajaks je imao priliku da odličnu sezonu kruniše plasmanom u finale Lige šampiona, ali je ipak Totenhem taj koji će… »
Tadić: Posle Totenhema sam plakao uz tužne srpske pesme
Vesti online 24.05.2019
Vezista Ajaksa Dušan Tadić otkrio je da je noć posle eliminacije u polufinalu Lige šampiona od Totenhema za njega bila izuzetno teška i da je najveći deo vremena proveo plačući. Ajaks je bio nadomak borbe za titulu u elitnom takmičenju, ali su ih… »
Dušan Tadić otvorio dušu: Pustio sam tužnu srpsku muziku i plakao celu noć
Sportal blic 24.05.2019
Dušan Tadić otvorio je dušu medijima u Holandiji i objasnio koliko mu je teško pala eliminacija Ajaksa u polufinale Lige šampiona. Reprezentativac naše zemlje je sa "kopljanicima" eliminisan pogotkom Lukasa Moure u poslednjem minutu polufinala… »
Tadić otkrio, uz srpsku muziku preboleo Totenhem!
Sportske.net 24.05.2019
Srbin nije mogao da izdrži. Fudbaleri Ajaksa napravili su veliki podvig ove sezone, osim što su stigli do polufinala Lige šampiona osvojili su i "duplu krunu" u Holandiji. Reprezentativac Srbije Dušan Tadić imao je velikog udela u ovom uspehu, a u… »
Vesti dana »

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...
Kurir pre 29 minutajoš 9 povezanih

Izraelska divizija u Libanu se ponovo sprema za Gazu; Volc: Eliminisali smo ključne lidere Huta
RTS pre 54 minutajoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 29 minutajoš 5 povezanih