Повезане вести
Тадић отворио душу: Легао сам у кревет и почео да плачем уз тужну српску музику!
Хот спорт 24.05.2019
Наш репрезентативац Душан Тадић отворио је душу медијима у Холандији и објаснио колико му је тешко било након пораза од Тотенхема. Ајакс је имао прилику да одличну сезону крунише пласманом у финале Лиге шампиона, али је ипак… »
Душан Тадић отворио душу: Пустио сам тужну српску музику и плакао целу ноћ
Спортал блиц 24.05.2019
Душан Тадић отворио је душу медијима у Холандији и објаснио колико му је тешко пала елиминација Ајакса у полуфинале Лиге шампиона. Репрезентативац наше земље је са "копљаницима" елиминисан поготком Лукаса Моуре у последњем… »
Тадић: После Тотенхема сам плакао уз тужне српске песме
Вести онлине 24.05.2019
Везиста Ајакса Душан Тадић открио је да је ноћ после елиминације у полуфиналу Лиге шампиона од Тотенхема за њега била изузетно тешка и да је највећи део времена провео плачући. Ајакс је био надомак борбе за титулу у елитном… »
Тадић открио, уз српску музику преболео Тотенхем!
Спортске.нет 24.05.2019
Србин није могао да издржи. Фудбалери Ајакса направили су велики подвиг ове сезоне, осим што су стигли до полуфинала Лиге шампиона освојили су и "дуплу круну" у Холандији. Репрезентативац Србије Душан Тадић имао је великог удела… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 6 сатијош 32 повезане