Povezane vesti
Dara Bubamara ponovo sa BIVŠIM mužem: Pojavili se u javnosti i Dara se RASPLAKALA!
Svet & Skandal 24.05.2019
Dve godine nakon razvoda, Dara Bubamara i Milan Kesić ponovo su se sreli. Dara je i pre toga često isticala da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem koje smatra svojim zaštitnikom. Zbog sina Koste danas su se zajedno pojavili na priredbi i bodrili… »
Dara Bubamara se našla sa bivšim mužem, pa joj same suze išle: Evo gde je pevačica bila sa Kesićem i šta ju je…
Kurir 24.05.2019
Dara Bubamara podelila je sa svima na Instagramu razlog zbog kog se rasplakala. Naime, ona je sa bivšim suprugom Milanom Kesićem otišla na školsku priredbu svog sina Konstantina, a njegov nastup ju je doveo do suza. "Danas sam bila na priredbi svog… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 15 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Makron: Evropa će reagovati ako bude bio napad na njenu trgovinu
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih