Povezane vesti
Fudbalski gigant se izblamirao! Poketno se pred finale Lige šampiona našalio sa Realom, Madriđani to shvatili previše…
Sportal blic 25.05.2019
Fudbaleri Totenhema se za finale Lige šampiona, kog igraju u Madridu protiv Liverpula, spremaju u Realovom kompleksu, na pomoćnom terenu "Valdebebas". I, to ne bi bilo ništa čudno da se nije desila jedna urnebesna scena. Naime, "pevci" će tokom svog… »
Poketino se našalio, pa dobio ozbiljan odgovor od Reala
N1 Info 25.05.2019
Šala menadžera Totenhema Maurisija Poketina o tome gde će njegov tim boraviti pred finale Lige šampiona nije tako shvaćena u Real Madridu, pa je 'kraljevski tim' brzo reagovao saopštenjem za medije. Argentinac, kome se prethodno predviđao prelazak… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 32 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 26 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih