Povezane vesti

Mesi najbolji strelac Evrope - treći put za redom

Mesi najbolji strelac Evrope - treći put za redom

Vesti online 25.05.2019
Napadač Barselone Lionel Mesi osvojio je "Zlatnu kopačku" za najboljeg strelca nacionalnih šampionata u sezoni 2018/2019. Argentinac je predvodio Barselonu do titule u španskoj La Ligi sa 36 pogodaka, pa je treći put u nizu bio najbolji strelac… »
Argentinac pati bez prestanka: Mesi: Nije mi u mislima "Zlatna kopačka", i dalje me boli poraz od liverpula!

Argentinac pati bez prestanka: Mesi: Nije mi u mislima "Zlatna kopačka", i dalje me boli poraz od liverpula!

Sportal blic 25.05.2019
Fudbaler Barselone Lionel Mesi iza sebe ima neverovatnu sezonu u kojoj je osvojio rekordnu šestu "Zlatnu kopačku" kao najbolji strelac evropskih liga. Ali... Ovih dana - baš pati. Čarobni Argentinac je ove sezone u Primeri odigrao 34 meča u dresu… »
To može samo Mesi! Kapiten Barselone potvrdio dominaciju i uradio nešto što nije niko nikada /foto/

To može samo Mesi! Kapiten Barselone potvrdio dominaciju i uradio nešto što nije niko nikada /foto/

Sportal blic 25.05.2019
Fudbaleri Barselone su ove sezone dominirali i potpuno zasluženo su osvojili titulu u Španiji, do koje ih je vodio neverovatni Lionel Mesi. Čarobni Argentinac je bukvalno plesao na španskim terenima, protivnički defanzivci jednostavno nisu imali… »

Vesti dana »