Повезане вести

"Свеци" верују Тухелу: Нови уговор за Немца

"Свеци" верују Тухелу: Нови уговор за Немца

Вечерње новости 25.05.2019
Тренер ПСЖ остаће на тој позицији до јуна 2021. године. ШАМПИОН Француске Париз Сен Жермен продужио је уговор тренутном тренеру Томасу Тухелу до 2021. године. Било је говора о његовом одласку након испадања из Лиге шампиона и… »
Томас Тухел, човек коме се верује у Паризу

Томас Тухел, човек коме се верује у Паризу

Моззарт спорт 25.05.2019
Немац продужио сарадњу до 2021. године. Није успео да освоји Лигу шампиона, доживео је својеврсну трагедију у реванш мечу осмине финала против Манчестер јунајтеда, али је на крају зарадио поверење управе Пари Сен Жермена. Томас… »
ПСЖ "избушио" Тухела, па потписао уговор с њим

ПСЖ "избушио" Тухела, па потписао уговор с њим

Мондо 25.05.2019
Управо због овог "саплитања", које су многи доживели и као доказ Тухелове немогућности да изгради ауторитет у Пари сен Жермену, претпостављало се да ће власници клуба потражити новог тренера и да ће то бити Масимилијано Алегри… »
Готово - Решено питање тренера Пари Сен Жермена!

Готово - Решено питање тренера Пари Сен Жермена!

Спортске.нет 25.05.2019
Пари Сен Жермен је завршио посао. Томас Тухел остаје и наредне сезоне тренер Пари Сен Жермена. Управа овог клуба је одлучила да укаже пуно поверење тренеру који је стигао пред ову сезону у клуб и који је освојио титулу првака… »
Тухел потписао нови уговор са ПСЖ-ом!

Тухел потписао нови уговор са ПСЖ-ом!

Вести онлине 25.05.2019
Тренер фудбалера Пари Сен Жермена остаће на тој позицији и следеће сезоне. Томас Тухел остаће тренер француског тима и наредне сезоне, пошто је потписао уговор до јуна 2021. године. И сам немачки стручњак је изразио жељу да… »
Тухел отворено: Мислим да не идем из ПСЖ-а

Тухел отворено: Мислим да не идем из ПСЖ-а

Хот спорт 25.05.2019
Није Пари Сен Жермен успео да се домогне завршнице Лиге шампиона ни ове сезоне, кобан је био Манчестер Јунајтед, па остаје горак укус упркос освојеној титули. Но, промене тренера, изгледа, неће бити. Тако бар верује Томас Тухел… »

Вести дана »