Povezane vesti

Dodik: Drago mi je što Haradinaj doživljava Srpsku kao državu

Dodik: Drago mi je što Haradinaj doživljava Srpsku kao državu

RTS 25.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da mu je drago što premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove "Dodik država". Na pitanje… »
"Drago mi je da Haradinaj doživljava Srpsku kao državu"

"Drago mi je da Haradinaj doživljava Srpsku kao državu"

Vesti online 25.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove "Dodik država". Na… »
Dodik: Drago mi je da Haradinaj doživljava Srpsku kao državu

Večernje novosti 25.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da… »
Dodik:Drago mi je da Haradinaj doživljava Srpsku kao državu!

Dodik:Drago mi je da Haradinaj doživljava Srpsku kao državu!

Kurir 25.05.2019
BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove "Dodik… »

RTV 25.05.2019
BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove "Dodik… »
Dodik jednom svojom rečenicom unakazio Haradinaja! Sve se puši na Kosovu, ovo je bilo baš majstorski!

Dodik jednom svojom rečenicom unakazio Haradinaja! Sve se puši na Kosovu, ovo je bilo baš majstorski!

Alo 25.05.2019
Na pitanje kako komentariše Haradinajevu izjavu da svima mora da bude jasno da "Dodik države" neće biti na KiM, Dodik je izdominirao. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova… »
Dodik zadovoljan što Haradinaj doživljava Srpsku kao državu

Dodik zadovoljan što Haradinaj doživljava Srpsku kao državu

Blic 25.05.2019
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoprogalšenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove “Dodik… »

Vesti dana »