Повезане вести

Додик: Драго ми је што Харадинај доживљава Српску као државу

Додик: Драго ми је што Харадинај доживљава Српску као државу

РТС 25.05.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да му је драго што премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу, чак и ако је злурадо персонализује на начин да је зове "Додик… »
"Драго ми је да Харадинај доживљава Српску као државу"

"Драго ми је да Харадинај доживљава Српску као државу"

Вести онлине 25.05.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу, чак и ако је злурадо персонализује на начин да је зове "Додик… »
Додик: Драго ми је да Харадинај доживљава Српску као државу

Вечерње новости 25.05.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас… »
Додик:Драго ми је да Харадинај доживљава Српску као државу!

Додик:Драго ми је да Харадинај доживљава Српску као државу!

Курир 25.05.2019
БАЊАЛУКА - Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу, чак и ако је злурадо персонализује на начин да је… »

РТВ 25.05.2019
БАЊАЛУКА - Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу, чак и ако је злурадо персонализује на начин да је… »
Додик једном својом реченицом унаказио Харадинаја! Све се пуши на Косову, ово је било баш мајсторски!

Додик једном својом реченицом унаказио Харадинаја! Све се пуши на Косову, ово је било баш мајсторски!

Ало 25.05.2019
На питање како коментарише Харадинајеву изјаву да свима мора да буде јасно да "Додик државе" неће бити на КиМ, Додик је издоминирао. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер… »
Додик задовољан што Харадинај доживљава Српску као државу

Додик задовољан што Харадинај доживљава Српску као државу

Блиц 25.05.2019
Председавајући и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да му је драго да премијер самопрогалшеног Косова Рамуш Харадинај доживљава Републику Српску као државу, чак и ако је злурадо персонализује на начин да… »

Вести дана »