Povezane vesti
Nastavlja se jovićeva saga: Da li je izjavom nemačkim medijima Jović otkrio gde bi mogao da nastavi karijeru?!
Hot sport 25.05.2019
Dočekao je Luka Jović svojih pet minuta slave i u njima nema sumnje da uživa. Nakon najuspešnije sezone u karijeri moraće da se odluči o novom klubu. Jović je otkrio kome duguje najveću zahvalnost za uspeh. U razgovoru za zvanični sajt Bundeslige Jović… »
Jović: Kovač je čovek koji je promenio moju karijeru, potajno sam se nadao ovome
Mozzart sport 25.05.2019
„On mi je pokazao pravi put. Srećan sam što sam radio sa njim“, poručuje srpski golgeter. Luka Jović je još jednom napravio osvrt na prošlu sezonu, koja mu je bez sumnje promenila život i očekuje se da će mu doneti najveći transfer u dosadašnjoj… »
Vesti dana »
Vučić sa zvaničnicima u Abu Dabiju o NIS-u, mađarski šef diplomatije dolazi u Beograd
Slobodna Evropa pre 23 minutajoš 36 povezanih
Sudije pozvale Skupštinu da odustane od razmatranja izmena pravosudnih zakona po hitnom postupku
Beta pre 38 minutajoš 52 povezane
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 16 satijoš 2 povezane