Povezane vesti
Nastavlja se jovićeva saga: Da li je izjavom nemačkim medijima Jović otkrio gde bi mogao da nastavi karijeru?!
Hot sport 25.05.2019
Dočekao je Luka Jović svojih pet minuta slave i u njima nema sumnje da uživa. Nakon najuspešnije sezone u karijeri moraće da se odluči o novom klubu. Jović je otkrio kome duguje najveću zahvalnost za uspeh. U razgovoru za zvanični sajt Bundeslige Jović… »
Jović: Kovač je čovek koji je promenio moju karijeru, potajno sam se nadao ovome
Mozzart sport 25.05.2019
„On mi je pokazao pravi put. Srećan sam što sam radio sa njim“, poručuje srpski golgeter. Luka Jović je još jednom napravio osvrt na prošlu sezonu, koja mu je bez sumnje promenila život i očekuje se da će mu doneti najveći transfer u dosadašnjoj… »
Vesti dana »
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 45 minutajoš 1 povezana
(Video) Udar u centar moći! Likvidacija najmoćnijeg čoveka iz senke veći udarac od ubistva ajatolaha: Teheranu preti krvavi razdor!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 5 minutajoš 1 povezana