Povezane vesti
Nastavlja se jovićeva saga: Da li je izjavom nemačkim medijima Jović otkrio gde bi mogao da nastavi karijeru?!
Hot sport 25.05.2019
Dočekao je Luka Jović svojih pet minuta slave i u njima nema sumnje da uživa. Nakon najuspešnije sezone u karijeri moraće da se odluči o novom klubu. Jović je otkrio kome duguje najveću zahvalnost za uspeh. U razgovoru za zvanični sajt Bundeslige Jović… »
Jović: Kovač je čovek koji je promenio moju karijeru, potajno sam se nadao ovome
Mozzart sport 25.05.2019
„On mi je pokazao pravi put. Srećan sam što sam radio sa njim“, poručuje srpski golgeter. Luka Jović je još jednom napravio osvrt na prošlu sezonu, koja mu je bez sumnje promenila život i očekuje se da će mu doneti najveći transfer u dosadašnjoj… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana