Povezane vesti
Lenard uništio Janisa i Bakse, Reptorsi posle velikog preokreta prošli u finale NBA lige! (video) (foto)
Telegraf 26.05.2019
Reporsi su u finalu po prvi put u svojoj istoriji i na to finale su čekali 24 godine. Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Milvoki Bakse u šestoj utakmici finala Istoka i plasirali se u veliko finale NBA lige rezultatom 100:94. Kavaj Lenard je novi… »
Preokret Toronta za prvo NBA finale u istoriji
IndeksOnline 26.05.2019
TORONTO – Košarkaši Toronta prvi put u istoriji plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su rano jutros u šestoj utakmici finala Istoka savladali Milvoki 100:94. Reptorsi su slavili sa 4-2 u seriji i to posle zaostatka 0-2 i stigli do prvog… »
Pogledajte bezobrazno zakucavanje kojim je Lenard "krstio" Janisa Adetokumba! (video)
Telegraf 26.05.2019
Kucanje je američki Bličer riport nazvao krštenjem, drugi su ga nazvali posterom, a posredi je prava sportska drskost. Zašto je Kavaj Lenard i ne bi imao, kad zna da je jedan od najboljih košarkaša današnjice koji je prepolovio napadački učinak… »
Izgoreli smo, još uvek mi je ovo nerealno: Lenard za manje od godine izbrisao sve što je Derozan skoro deceniju radio sa…
Telegraf 26.05.2019
Kanada slavi Kavaja. Najbolji košarkaš Toronto Reptorsa i jedan od najboljih u celoj ligi Kavaj Lenard rekao je da sam ne bi mogao da pobedi moćnu ekipu Milvoki Baksa, jer se njegov tim vratio u igru dok je on bio na klupi u finišu treće i početkom… »
Vesti dana »
Student prava: Cilj Vučićevog poziva na dijalog – njegova simulacija, upućen posle dva meseca vređanja i targetiranja
N1 Info pre 2 satajoš 43 povezane
Preminuo Teofil Pančić, novinar i pisac 'neponovljive rečenice'
BBC News pre 34 minutajoš 38 povezanih
„Zakleo sam se mrtvom sinu da ga neću prodati“: Veliki broj ljudi ispred suda podržao oca mladića stradalog u namenskoj u Lučanima
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 6 satijoš 21 povezana