Povezane vesti

Lenard uništio Janisa i Bakse, Reptorsi posle velikog preokreta prošli u finale NBA lige! (video) (foto)

Lenard uništio Janisa i Bakse, Reptorsi posle velikog preokreta prošli u finale NBA lige! (video) (foto)

Telegraf 26.05.2019
Reporsi su u finalu po prvi put u svojoj istoriji i na to finale su čekali 24 godine. Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Milvoki Bakse u šestoj utakmici finala Istoka i plasirali se u veliko finale NBA lige rezultatom 100:94. Kavaj Lenard je novi… »
Preokret Toronta za prvo NBA finale u istoriji

Preokret Toronta za prvo NBA finale u istoriji

IndeksOnline 26.05.2019
TORONTO – Košarkaši Toronta prvi put u istoriji plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su rano jutros u šestoj utakmici finala Istoka savladali Milvoki 100:94. Reptorsi su slavili sa 4-2 u seriji i to posle zaostatka 0-2 i stigli do prvog… »
Pogledajte bezobrazno zakucavanje kojim je Lenard "krstio" Janisa Adetokumba! (video)

Pogledajte bezobrazno zakucavanje kojim je Lenard "krstio" Janisa Adetokumba! (video)

Telegraf 26.05.2019
Kucanje je američki Bličer riport nazvao krštenjem, drugi su ga nazvali posterom, a posredi je prava sportska drskost. Zašto je Kavaj Lenard i ne bi imao, kad zna da je jedan od najboljih košarkaša današnjice koji je prepolovio napadački učinak… »
Izgoreli smo, još uvek mi je ovo nerealno: Lenard za manje od godine izbrisao sve što je Derozan skoro deceniju radio sa…

Izgoreli smo, još uvek mi je ovo nerealno: Lenard za manje od godine izbrisao sve što je Derozan skoro deceniju radio sa…

Telegraf 26.05.2019
Kanada slavi Kavaja. Najbolji košarkaš Toronto Reptorsa i jedan od najboljih u celoj ligi Kavaj Lenard rekao je da sam ne bi mogao da pobedi moćnu ekipu Milvoki Baksa, jer se njegov tim vratio u igru dok je on bio na klupi u finišu treće i početkom… »

Vesti dana »