Povezane vesti
"Srušićemo mi to njoj": Verica Rakočević otkrila detalje iz privatnog života, pa priznala šta joj komšije govore iza leđa…
Blic 26.05.2019
Kreatorka Verica Rakočević pre nekoliko godina preselila se iz centra grada u naselje nadomak Beograda gde uživa sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Ona je u emisiji "Magazin in" otkrila detalje iz svog privatnog života želevši da odgovori na… »
Srbi ovo najviše zameraju: Verica Rakočević podelila detalj iz privatnog života, evo šta su htele da joj urade komšije!
Kurir 26.05.2019
Verica Rakočević pričala je o tome šta ljudi u Srbiji najviše zameraju jedni drugima. Naime, modna kreatorka je ispričala detalj iz svog privatnog života, kako bi objasnila na šta misli. "Komšija koji ima veću kuću, on je lopov. Evo ja živim na selu i ja… »
Vesti dana »
Aktivno 29 požara - U Deliblatskoj peščari pesak otežava gašenje, "Iljušin" gasi vatru kod Vranja; Novi požar na Zlatiboru, usporeno širenje plamena na Stolovima
RTV pre 3 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Šabačke novosti pre 1 satjoš 34 povezane
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Beta pre 30 minutajoš 25 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 39 povezanih
Usvojen predlog RIK-a o paravanima: Na biračkim mestima biće postavljeni stari kartonski paravani i nove kabine
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane