Povezane vesti
"Srušićemo mi to njoj": Verica Rakočević otkrila detalje iz privatnog života, pa priznala šta joj komšije govore iza leđa…
Blic 26.05.2019
Kreatorka Verica Rakočević pre nekoliko godina preselila se iz centra grada u naselje nadomak Beograda gde uživa sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. Ona je u emisiji "Magazin in" otkrila detalje iz svog privatnog života želevši da odgovori na… »
Srbi ovo najviše zameraju: Verica Rakočević podelila detalj iz privatnog života, evo šta su htele da joj urade komšije!
Kurir 26.05.2019
Verica Rakočević pričala je o tome šta ljudi u Srbiji najviše zameraju jedni drugima. Naime, modna kreatorka je ispričala detalj iz svog privatnog života, kako bi objasnila na šta misli. "Komšija koji ima veću kuću, on je lopov. Evo ja živim na selu i ja… »
Vesti dana »
Republička izborna komisija proglasila listu „Studentska lista – Studenti pobeđuju“
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Šokantni podaci! Preko 100.000 ljudi ove svetske sile ima preko 100 godina: Nacija nezaustavljivo stari dok se broj stanovnika smanjuje
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Ove ulice na Čukarici danas su bez vode: Natočite do vrha, česme suve od 8 do 18 sati
Kurir pre 14 minutajoš 2 povezane