Povezane vesti
"Bila sam nesrećna do srži": Ana Sević progovorila o prošlosti i otkrila detalje koje mnogi nisu znali
Blic 26.05.2019
Pevačica Ana Sević rastala se od Darka Lazića sa kojim ima ćerkicu Lorenu, a sada je mnoge iznenadila kada se osvrnula na prošlost i otkrila kako je izgledao sam početak njene muzičke karijere. Naime, Ana je tokom gostovanja u emisiji "Magazin in" javno… »
"Bila sam nesrećna do srži"
Mondo 26.05.2019
Pevaćica otkrila kako joj je bilo pre karijere u svetu muzike. Pevačica Ana Sević je pre nego što je počela da se bavi muzikom radila u kancelariji i vodila firmu, ali nije bila ispunjena. "Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Protestna šetnja u Novom Sadu: Studenti traže izbore, MUP demanuje upotrebu cn gasa
Blic pre 0 minutajoš 1 povezana