Povezane vesti

Tomović je siguran da je Stanija sabotirala njegov povratak u rijaliti! Tad se za mene završila svaka priča: Napravio lom!

Tomović je siguran da je Stanija sabotirala njegov povratak u rijaliti! Tad se za mene završila svaka priča: Napravio lom!

Kurir 26.05.2019
Vladimir Tomović, osim što je u uživo uključenju na Instagram ispričao da starleta nije imala nikakvu operaciju, naveo je i to da sumnja da je upravo ona sabotirala njegov povratak na zadrugarsko imanje. Tim Stanije Dobrojević demantovao je sve… »
Progovorila jaka stanijina leđa! Bivši starleti ne može ništa: Sve su to gnusne laži! (foto)

Progovorila jaka stanijina leđa! Bivši starleti ne može ništa: Sve su to gnusne laži! (foto)

Kurir 26.05.2019
Vladimir Tomović uključio se uživo na Instagram, pa po poslednji put progovorio o svojoj bivšoj dragoj, Staniji Dobrojević. Kako se navodi, on je tom prilikom definitivno stavio tačku na njihov odnos, ističući da se stidi što je "ikada bio sa… »
SRAMOTA ME JE ŠTO SAM IKADA U ŽIVOTU BIO SA STANIJOM DOBROJEVIĆ: Vladimir se oglasio

SRAMOTA ME JE ŠTO SAM IKADA U ŽIVOTU BIO SA STANIJOM DOBROJEVIĆ: Vladimir se oglasio

Svet & Skandal 26.05.2019
Vladimir Tomović oglasio se na društvenim mrežama i priznao da ga je sramota što je ikada bio u vezi sa Stanijom Dobrojević. Njih dvoje su raskinuli čim su napustili rijaliti, a pre nego što je starleta ponovo ušla, došlo je do pomirenja. Ipak… »

Vesti dana »