Povezane vesti

Sale otkrio "šta ga ubija" i zašto ovo "nije Partizan kakav želi"!

Sale otkrio "šta ga ubija" i zašto ovo "nije Partizan kakav želi"!

Sportske.net 26.05.2019
Legendarni kapiten Partizana otišao je na dvonedeljni odmor a ne u penziju. Evo šta kaže o načinu funkcionisanja voljenog kluba i stvarima zbog kojih Partizan trenutno nije onakav kakvim ga zamišlja. Navijači Partizana više ne mogu da se nadaju da… »
Saša Ilić: Protiv sam svake uprave!

Saša Ilić: Protiv sam svake uprave!

Mondo 26.05.2019
"Nije ovo Partizan kakvog želim... Igračima stalno govorim: držite se zajedno", rekao legendarni kapiten crno-belih koji je u 42. godini okončao igračku karijeru. O svojoj viziji Partizana: "Deca Partizana, ne stranci po svaku cenu". Saša Ilić je… »
Saša Ilić: Nema penzije! Ne mogu da zamislim dan bez fudbala

Saša Ilić: Nema penzije! Ne mogu da zamislim dan bez fudbala

Sportski žurnal 26.05.2019
Ponašam se kao da sam završio sezonu i imam dve nedelje slobodno - navodi bivši kapiten Partizana. Kako zamišljate vaš „penzionerski” dan? - Nemam 67, pa da idem na pecanje, kupim novine, popijem kafu. Nema penzije! Trudiću se da što pre… »
Nikad otvoreniji Saša Ilić: Protivnik sam svake uprave! Ne zanimaju me kombinacije za dovođenje stranaca

Nikad otvoreniji Saša Ilić: Protivnik sam svake uprave! Ne zanimaju me kombinacije za dovođenje stranaca

Mozzart sport 26.05.2019
„Nije ovo Partizan kakvog želim“, jasno je stavio do znanja legendarni kapiten crno-belih. Saša Ilić je „otvorio“ još jednu akciju Partizana. Kao nebrojeno puta u karijeri, kad je započinjao napade, često završavane golom, tako se u prvom… »

Vesti dana »