Повезане вести
Сале открио "шта га убија" и зашто ово "није Партизан какав жели"!
Спортске.нет 26.05.2019
Легендарни капитен Партизана отишао је на двонедељни одмор а не у пензију. Ево шта каже о начину функционисања вољеног клуба и стварима због којих Партизан тренутно није онакав каквим га замишља. Навијачи Партизана више не… »
Саша Илић: Против сам сваке управе!
Мондо 26.05.2019
"Није ово Партизан каквог желим... Играчима стално говорим: држите се заједно", рекао легендарни капитен црно-белих који је у 42. години окончао играчку каријеру. О својој визији Партизана: "Деца Партизана, не странци по сваку… »
Саша Илић: Нема пензије! Не могу да замислим дан без фудбала
Спортски журнал 26.05.2019
Понашам се као да сам завршио сезону и имам две недеље слободно - наводи бивши капитен Партизана. Како замишљате ваш „пензионерски” дан? - Немам 67, па да идем на пецање, купим новине, попијем кафу. Нема пензије! Трудићу се да… »
Никад отворенији Саша Илић: Противник сам сваке управе! Не занимају ме комбинације за довођење странаца
Моззарт спорт 26.05.2019
„Није ово Партизан каквог желим“, јасно је ставио до знања легендарни капитен црно-белих. Саша Илић је „отворио“ још једну акцију Партизана. Као небројено пута у каријери, кад је започињао нападе, често завршаване голом, тако… »
Вести дана »

Ексклузивно за Политику - Пешић: Не погађају ме критике оних до којих ми није стало
Спортски журнал пре 11 минутајош 20 повезаних

Ништа од финала: Синанчевић се неће борити за медаљу на Светском првенству!
Хот спорт пре 6 минутајош 17 повезаних

Снажан земљотрес погодио источну обалу Камчатке, опасност од цунамија
Данас пре 56 минутајош 12 повезаних

Удовица Чарлија Кирка: Нећу дозволити да његово наслеђе умре, људи који су га убили не знају шта су урадили
Н1 Инфо пре 51 минутајош 9 повезаних

Српска листа у поноћ почела изборну кампању, Елек: "Глас за Српску листу је глас за опстанак српског народа"
Телеграф пре 2 сатајош 6 повезаних