Povezane vesti
Nestala je u gustim šumama i svi su počeli da gube nadu: Sa slomljenim nogom borila se sa divljinom 17 dana! Jela moljce i…
Kurir 26.05.2019
Iako njeni najbliži nisu dizali ruke, nade da će pronaći Amandu Eler, koja je 17 dana ranije nestala u šumama Mauija, na Havajima, bilo je sve manje. Instruktorka joge nestala je 9. maja, a to je prijavio njen dečko Ben Konkol, kada se ona nije pojavila… »
Otišla je da šeta bajkovitim šumama Havaja i nestala. Dve nedelje porodica je strahovala, a onda je jedan potez sve promenio
Blic 26.05.2019
Amanda Eler otišla je 9. maja da šeta po šumi na havajskom ostrvu Maui i nestala. Šuma je puna pećina, jama i rovova, a 60 spasilaca danima je tragalo za njom i na tlu i iz vazduha. Njeni roditelji su čak ponudili nagradu za njen bezbedni povratak i… »
Vesti dana »

"Mislim da se mi ne slažemo oko dve stvari": Tramp u avionu otkrio detalje razgovora sa Starmerom
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Rastužila sve u studiju: Gabrijela se prisetila smrti oca: "Mesec dana pred moj odlazak u Beograd, on me je napustio"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vesiću određen kućni pritvor posle optužnice za pad nadstrešnice u Novom Sadu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Žestoko se tresla kamčatka: Snažan zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Rusiju
Kurir pre 25 minutajoš 1 povezana