Povezane vesti
Mirka je nedavno rekla da žene treba da ćute, a sada se oglasila pevačica i evo šta kaže na sve to
Blic 26.05.2019
Glumica Mirka Vasiljević nedavno je rekla da žene treba da znaju kada da ućute, jer će tako sačuvati brak i dobiti ono što želi, a dama koja je stala u njenu odbranu je Jelena Kostov. - Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju… »
Ja sam na Mirkinoj strani, mi moramo nekad da ućutimo: Jelena Kostov objasnila zašto podržava našu glumicu!
Kurir 26.05.2019
Izjava Mirke Vasiljević podigla je mnoge na noge, pa su i ličnosti sa estrade komentarisale da li žensko ponekad treba da zaćuti. Pevačica Jelena Kostov podržala je mladu majku i objasnila zbog čega. " Žene u većini situacija mnogo vole da… »
Vesti dana »
KOME NEVREME UPROPASTI AUTO OVO JE NAČIN DA NADOKNADI ŠTETU: Postoji jedno rešenje koje će vam sigurno biti od pomoći i odmah to uradite
Kurir pre 3 minutajoš 105 povezanih
BLOG: Studenti zastali u 11.52, Pravni u Novom Sadu u totalnoj blokadi: Blokada i u kragujevačkom Rektoratu
N1 Info pre 46 minutajoš 42 povezane
Organizacije civilnog društva podnele krivičnu prijavu zbog 'špijunaže' novinara i aktivista u Srbiji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 10 povezanih
Kolaps u saobraćaju zbog snega – Lasta ne vozi, sindikati krive Šapića
Nova ekonomija pre 3 satajoš 34 povezane
MInistarstvo prosvete: Zaključivanje ocena sad može i do početka drugog polugodišta
Novi magazin pre 4 satijoš 22 povezane