Povezane vesti
Mirka je nedavno rekla da žene treba da ćute, a sada se oglasila pevačica i evo šta kaže na sve to
Blic 26.05.2019
Glumica Mirka Vasiljević nedavno je rekla da žene treba da znaju kada da ućute, jer će tako sačuvati brak i dobiti ono što želi, a dama koja je stala u njenu odbranu je Jelena Kostov. - Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i pametuju. Baš zbog… »
Ja sam na Mirkinoj strani, mi moramo nekad da ućutimo: Jelena Kostov objasnila zašto podržava našu glumicu!
Kurir 26.05.2019
Izjava Mirke Vasiljević podigla je mnoge na noge, pa su i ličnosti sa estrade komentarisale da li žensko ponekad treba da zaćuti. Pevačica Jelena Kostov podržala je mladu majku i objasnila zbog čega. " Žene u većini situacija mnogo vole da pričaju i… »
Vesti dana »
Vojvodina ispred Partizana: Novosađani srušili OFK Beograd i osigurali drugo mesto!
Hot sport pre 1 satjoš 28 povezanih
U Libanu od 2. marta stradalo skoro 2.900 ljudi u izraelskim napadima
N1 Info pre 4 satijoš 38 povezanih
Pritvor do 30 dana vozaču koji je oborio penzionera tokom 16 minuta tišine kod Pravnog fakulteta
Nedeljnik pre 24 satajoš 90 povezanih
Marsenić nakon plasmana na Svetsko prvenstvo: Ovo je kao kada sam osvojio Ligu šampiona!
Hot sport pre 2 satajoš 59 povezanih
Momci iz benda Lavina sleteli u Beograd nakon Evrovizije. Pometnja na aerodromu, svi gledaju u njih (video)
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih