Povezane vesti
Novak negira da će reket zameniti za "fotelju": Nikada u politiku, moj život je tenis
Telegraf 27.05.2019
Jedina politika koju za sada bira je ona u tenisu. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu. On je poslednjih meseci nekoliko puta istupao u ime Međunarodnog saveta… »
Ðoković: Nikada u politiku, moj život je tenis
IndeksOnline 27.05.2019
BEOGRAD – Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu. “Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da celog života budem u sportu na jedan ili na drugi… »
Đoković za "novosti": Nikada u politiku, moj život je tenis
Večernje novosti 26.05.2019
Želim da celog svog života budem u sportu, na jedan ili drugi način, još ću videti kako ću to da uradim, ali politikom se neću baviti - rekao je prvi reket sveta. SRBIN, čovekoljubac, građanin sveta. Novak Đoković, prvi reket planete, čovek koji je, uz… »
Vesti dana »
(Mapa) Kada zver poleti, treba joj 3 minuta do udara! Tvrđava SAD će biti prva meta, napad se očekuje u svakom trenutku: "Sprečite ih"
Blic pre 10 minutajoš 35 povezanih
(Foto) „Počinjemo danas!“ NATO zemlje šalju vojsku na Grenland, završen ključni sastanak za samo 50 minuta, stigla čudna pretnja iz Bele kuće, oglasio se i Tramp: „Izbacite ih“
Blic pre 15 minutajoš 29 povezanih
Brnabić: „Poseta evropalamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani“
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 6 satijoš 4 povezane
Rojters/Ipsos: Samo 17 odsto Amerikanaca podržava Trampov plan za preuzimanje Grenlanda
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih