Povezane vesti
Novak negira da će reket zameniti za "fotelju": Nikada u politiku, moj život je tenis
Telegraf 27.05.2019
Jedina politika koju za sada bira je ona u tenisu. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu. On je poslednjih meseci nekoliko puta istupao u ime Međunarodnog saveta… »
Ðoković: Nikada u politiku, moj život je tenis
IndeksOnline 27.05.2019
BEOGRAD – Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu. “Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da celog života budem u sportu na jedan ili na drugi… »
Đoković za "novosti": Nikada u politiku, moj život je tenis
Večernje novosti 26.05.2019
Želim da celog svog života budem u sportu, na jedan ili drugi način, još ću videti kako ću to da uradim, ali politikom se neću baviti - rekao je prvi reket sveta. SRBIN, čovekoljubac, građanin sveta. Novak Đoković, prvi reket planete, čovek koji je, uz… »
Vesti dana »

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 4 satijoš 1 povezana