Повезане вести

Кија се удаје, анастасија слави рођендан са дечком, гаги Ђогани рекао шта мисли о лунином дечку: Ево шта су звезде радиле…

Кија се удаје, анастасија слави рођендан са дечком, гаги Ђогани рекао шта мисли о лунином дечку: Ево шта су звезде радиле…

Курир 27.05.2019
Анастасија Ражнатовић прославила је 21. рођендан на грчком острву Миконос, где се одмара у друштву дечка Ђорђа Куљића и неколико најближих пријатеља. Снимке из Грчке објавила је и на свом инстраграм профилу. Кристина Кија… »
Ми смо ту само да је подржимо и ћутимо! Подржавао је Лунину љубав са ожењеним Слобом, а сад објавио ћеркин снимак са…

Ми смо ту само да је подржимо и ћутимо! Подржавао је Лунину љубав са ожењеним Слобом, а сад објавио ћеркин снимак са…

Курир 27.05.2019
Гаги Ђогани, отац Луне Ђогани, велика је подрша блогерки откако Ђоганијева у ријалитију, па је био уз ћерку када је започела везу са ожењеним певачем Слободаном Радановићем. Прати сваки њен корак, а сад је у отвореном псиму… »
Вапај гагија ђоганија далеко се чуо! Сви смо ми грешили па заборавили, али ово је ужас! Денсер ван себе због Луне и Марка…

Вапај гагија ђоганија далеко се чуо! Сви смо ми грешили па заборавили, али ово је ужас! Денсер ван себе због Луне и Марка…

Курир 27.05.2019
Иако на самом почетку није био велика присталица ћеркине везе с ди-џејем из Бруса, Гаги Ђогани временом је увидео да Луна и те како ужива поред Марка, а њен осмех му је најважнији. Из тог разлога, сваки атак на њих двоје му… »
Напунила 30 па најавила венчање! Кија Коцкар показала хаљину у којој ће по други пут изговорити судбоносно да! Друштвене…

Напунила 30 па најавила венчање! Кија Коцкар показала хаљину у којој ће по други пут изговорити судбоносно да! Друштвене…

Курир 27.05.2019
Кристина Кија Коцкар 26. маја прославила је 30. рођендан окружена најдражима. Међутим, то није било једино што је направило општу пометњу на друштвеним мрежама. Међу бројним честиткама које се и даље нижу, Кија је у Инстаграм… »

Вести дана »