Povezane vesti

Kija se udaje, anastasija slavi rođendan sa dečkom, gagi Đogani rekao šta misli o luninom dečku: Evo šta su zvezde radile…

Kija se udaje, anastasija slavi rođendan sa dečkom, gagi Đogani rekao šta misli o luninom dečku: Evo šta su zvezde radile…

Kurir 27.05.2019
Anastasija Ražnatović proslavila je 21. rođendan na grčkom ostrvu Mikonos, gde se odmara u društvu dečka Đorđa Kuljića i nekoliko najbližih prijatelja. Snimke iz Grčke objavila je i na svom instragram profilu. Kristina Kija Kockar proslavila je… »
Mi smo tu samo da je podržimo i ćutimo! Podržavao je Luninu ljubav sa oženjenim Slobom, a sad objavio ćerkin snimak sa…

Mi smo tu samo da je podržimo i ćutimo! Podržavao je Luninu ljubav sa oženjenim Slobom, a sad objavio ćerkin snimak sa…

Kurir 27.05.2019
Gagi Đogani, otac Lune Đogani, velika je podrša blogerki otkako Đoganijeva u rijalitiju, pa je bio uz ćerku kada je započela vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Prati svaki njen korak, a sad je u otvorenom psimu poručio šta misli… »
Vapaj gagija đoganija daleko se čuo! Svi smo mi grešili pa zaboravili, ali ovo je užas! Denser van sebe zbog Lune i Marka…

Vapaj gagija đoganija daleko se čuo! Svi smo mi grešili pa zaboravili, ali ovo je užas! Denser van sebe zbog Lune i Marka…

Kurir 27.05.2019
Iako na samom početku nije bio velika pristalica ćerkine veze s di-džejem iz Brusa, Gagi Đogani vremenom je uvideo da Luna i te kako uživa pored Marka, a njen osmeh mu je najvažniji. Iz tog razloga, svaki atak na njih dvoje mu teško pada, pa je… »
Napunila 30 pa najavila venčanje! Kija Kockar pokazala haljinu u kojoj će po drugi put izgovoriti sudbonosno da! Društvene…

Napunila 30 pa najavila venčanje! Kija Kockar pokazala haljinu u kojoj će po drugi put izgovoriti sudbonosno da! Društvene…

Kurir 27.05.2019
Kristina Kija Kockar 26. maja proslavila je 30. rođendan okružena najdražima. Međutim, to nije bilo jedino što je napravilo opštu pometnju na društvenim mrežama. Među brojnim čestitkama koje se i dalje nižu, Kija je u Instagram pričama… »

Vesti dana »