Povezane vesti

“Uf, žreb je bio fantazija!" Ivana Jorović: Drugačije bi bilo da smo juče nastavile meč...

“Uf, žreb je bio fantazija!" Ivana Jorović: Drugačije bi bilo da smo juče nastavile meč...

Sportal blic 27.05.2019
Ivana Jorović u nastavku meča prvog kola protiv Amerikanke Dženifer Brejdi nije uspela da stigne do pobede. Poražena je sa 7:6 (5), 4:6, 7:5 u meču u kom je imala šanse da uradi nešto više, a ostaće žal posebno što je, kako je i sama priznala… »
Ćorić bolji od Bedenea za drugo kolo RG

Ćorić bolji od Bedenea za drugo kolo RG

N1 Info 27.05.2019
Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pobedom protiv Slovenca Aljaža Bedenea. Ćorić i Bedene odigrali su četiri seta, a na kraju je rezultatom 6:1, 6:7, 6:4, 6:4… »
Nadal lako do drugog kola Rolan Garosa

Nadal lako do drugog kola Rolan Garosa

Večernje novosti 27.05.2019
Aktuelni šampion Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu Španac Rafael Nadal plasirao se danas u drugo kolo tog turnira pošto je pobedio 180. igrača sveta Nemca Janika Hanfmana posle tri seta, 6:2, 6:1, 6:3. Aktuelni šampion Otvorenog prvenstva… »
Jorovićeva spasla šest meč lopti i na kraju izgubila

Jorovićeva spasla šest meč lopti i na kraju izgubila

Danas 27.05.2019
Srpska teniserka Ivana Jorović nije uspela da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubila od Amerikanke Dženifer Brejdi sa 6:7, 6:4, 5:7. Meč Jorovićeve i Brejdi sinoć je prekinut zbog mraka nakon drugog seta. Prva… »
Nadal prepustio šest gemova za drugo kolo

Nadal prepustio šest gemova za drugo kolo

N1 Info 27.05.2019
Španski teniser Rafael Nadal rutinski se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad kvalifikantom Janikom Hanfmanom u tri seta. Nadal je protiv Nemca slavio sa 6:2, 6:1, 6:3, a taj meč je trajao sat i 57 minuta. ‚Kralja šljake‘ u drugom kolu… »
Tipsarević posle pet setova izgubio od Dimitrova

Tipsarević posle pet setova izgubio od Dimitrova

Politika 27.05.2019
Srpski teniser Janko Tipsarević nije danas uspeo da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je izgubio od 47. igrača sveta Grigora Dimitrova iz Bugarske, posle pet setova, 3:6, 0:6, 6:3, 7:6, 4:6. Tipsarević, 317. teniser… »
Tipsarević: Igrao sam hrabro, ponestalo mi je “goriva”

Tipsarević: Igrao sam hrabro, ponestalo mi je “goriva”

Večernje novosti 27.05.2019
Dimitrov je peti set odigrao na veoma visokom nivou. Ne osećam da sam nešto pogrešio, jednostavno, njegov nivo nije pao – istakao je srpski teniser. (Od stalnog dopisnika: PARIZ) Nekada drugi reket Srbije Janko Tipsarević, nažalost, nije uspeo da… »
Tipsarević: Do us Opena, a onda...

Tipsarević: Do us Opena, a onda...

Mondo 27.05.2019
Srpski teniser posle maratona na Rolan Garosu i poraza, pričao o bolovima, nedostatku sreće i planovima. Janko Tipsarević se bori kao lav. Posle teškog perioda još nije spreman da odustane. Na Rolan Garosu je koristio zaštićeni renking, odigrao… »

Vesti dana »