Повезане вести

Серена се коцкала, па заиграла као некада

Серена се коцкала, па заиграла као некада

Моззарт спорт 27.05.2019
Бивша број један славила после преокрета – 2:1. Било је врло тешко, али је на крају Серена Вилијамс оправдала улогу фаворита у првом колу Ролан Гароса. Некада најбоља тенисрка света мучила се у дуелу са Виталијом Дјатченко, али… »
Ђоковићево загревање – Пољак пао за 97 минута

Ђоковићево загревање – Пољак пао за 97 минута

Моззарт спорт 27.05.2019
Хуркач није успео да припрети најбољем тенисеру света – 3:0, следи дуел против Швајцарца. Новак Ђоковић је имао лагано загревање на старту Ролан Гароса. Најбољи тенисер света лагано је савладао 44. играча на АТП листи, Пољака… »
То је тек хватање залета

То је тек хватање залета

Вести онлине 27.05.2019
Новак Ђоковић, водећи тенисер на светској листи, пробио лед на Ролан Гаросу са 6:4, 6:2, 6:2 против Хуберта Хуркача (44. место), најбољег пољског играча, у њиховом првом међусобном дуелу. Наш ас је доминирао од почетка до… »
Ђоковић пред новим рекордима

Ђоковић пред новим рекордима

Политика 27.05.2019
Победа би најбољем светском тенисеру донела други некалендарски грен-слем у историји, статус јединог аса „опен ере” са најмање два трофеја на сва четири највећа турнира, 16. велики пехар... Новак Ђоковић нас је већ навикао да… »
Амерички тенисер повраћао на мечу са Крајиновићем: Зато сам изгубио пети сет!

Амерички тенисер повраћао на мечу са Крајиновићем: Зато сам изгубио пети сет!

Телеграф 27.05.2019
Френсис Тијафо је због здравствених проблема изгубио пети сет са 6:0. Френсис Тијафо, млади амерички тенисер, признао је да повраћао у мечу против Филипа Крајиновића, у првом колу Ролан Гароса. Крајиновић је победио тек у пет… »
Лејвер: Новак је невероватан

Лејвер: Новак је невероватан

Вечерње новости 27.05.2019
Сервира добро, ударци са основне линије су му веома добри, ужива да излази на мрежу, одлучује се на дроп шотоце, што је добра тактика на шљаци, хвали Род Лејвер Србина. ЛЕГЕНДАРНИ Род Лејвер је први у опен ери, 1962. и 1969… »
Ђоковић: Нисам могао да добијем бољег противника, имам велике амбиције…

Ђоковић: Нисам могао да добијем бољег противника, имам велике амбиције…

Хот спорт 27.05.2019
Такмичење на турниру у Францукој први рекет света је отворио победом. Са 3:0 у сетовима, Новак Ђоковић је лако на крај изашао са Хубертом Хуркачем. После дуела српски тенисер истакао је да није могао да добије бољег противника… »
Новак кренуо ка "Ђокер слему"

Новак кренуо ка "Ђокер слему"

Вечерње новости 27.05.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у друго коло Отвореног првенства Француске у Паризу, пошто је победио 44. играча света Пољака Хуберта Хуркача после три сета, 6:4, 6:2, 6:2. ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА "НОВОСТИ": ПАРИЗ… »
Мајсторија! Пољак одсервирао бомбу, Новак му вратио - пројектил!

Мајсторија! Пољак одсервирао бомбу, Новак му вратио - пројектил!

Спортал блиц 27.05.2019
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго кола Ролан Гароса без много проблема. Новак је на старту турнира убедљиво победио Пољака Хуберта Хуркача са 6:4, 6:2, 6:2 за само сат и по игре на терену Филип Шатрије… »
Филип Крајиновић: Драго ми је што сам добио у пет сетова, значи ми за самопоуздање

Филип Крајиновић: Драго ми је што сам добио у пет сетова, значи ми за самопоуздање

Хот спорт 27.05.2019
Веома тежак меч српски тенисер имао је на старту Ролан Гароса. Резултатом 3:2 (6:2, 4:6, 6:3, 3:6, 6:0) је Филип Крајиновић победио Френсиса Тијафоа. – Знам да је он такмичарски настројен играч који се доста бори. Био сам спреман… »
Ролан Гарос: Новак Ђоковић експресно до другог кола

Ролан Гарос: Новак Ђоковић експресно до другог кола

Хот спорт 27.05.2019
Нешто више од сат и по времена било је потребно српском тенисеру да порази велику наду ‘белог спорта’. Резултатом 3:0 (6:4, 6:2, 6:2) Новак Ђоковић је поразио Хуберта Хуркача у првом колу Ролан Гароса. Хуркач је веома лоше… »
“Не знам како му успева!” Једини човек који је држао све Грен слемове у својим рукама (уз Новака) фасциниран Ђоковићем: Сада…

“Не знам како му успева!” Једини човек који је држао све Грен слемове у својим рукама (уз Новака) фасциниран Ђоковићем: Сада…

Спортал блиц 27.05.2019
Легендарни аустралијски тенисер Род Лејвер рекао је да је Новак Ђоковић невероватно талентован јер успева да континуирано буде доминантан у свету тениса. Ђоковић је данас почео такмичење на Ролан Гаросу, рутинском убедљивом… »
Ђоковић лако до другог кола Ролан Гароса

Ђоковић лако до другог кола Ролан Гароса

Спортски журнал 27.05.2019
Ово је врло дугачак турнир, две недеље, важно је почети добро - напоменуо је Новак. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у друго коло Отвореног првенства Француске у Паризу, пошто је победио 44. играча света Пољака… »
Ђоковић убедљив против Хуркача

Ђоковић убедљив против Хуркача

Радио 021 27.05.2019
Новак Ђоковић забележио је 860. победу у каријери, пошто је у првом колу Ролан Гароса савладао Хуберта Хуркача са 3:0 (6:4, 6:2, 6:2). Пољак је само у првом сету пружио нешто озбиљнији отпор најбољем тенисеру света, да би… »
РГ - Ђоковић рутински до другог кола

РГ - Ђоковић рутински до другог кола

Спортске.нет 27.05.2019
Силотив старт најбољег тенисера света на другом Гренд слему сезоне. Ђоковић рутински до другог кола. Сјајан дан за српске тенисере на Ролан Гаросу. Након Миомира Кецмановића и Филипа Крајиновића, пласман у друго коло обезбедио… »
Ђоковић лако до победе против Хуркача

Ђоковић лако до победе против Хуркача

Нови магазин 27.05.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је у мечу првог кола Ролан Гароса Хуберта Хуркача из Пољске са 3:0 (6:4; 6:2; по сетовима) и пласирао се у друго коло париског грен слема. На самом почетку првог сета Новак је… »
Новак рутински на старту Ролан Гароса

Новак рутински на старту Ролан Гароса

Н1 Инфо 27.05.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић без проблема се пласирао у друго коло Ролан Гароса, пошто је савладао Пољака Хуберта Хуркача у три сета. Новак је до тријумфа у њиховом првом међусобном сусрету дошао са 6:4, 6:2, 6:2, после… »
Ђоковић одрадио посао против Хуркача

Ђоковић одрадио посао против Хуркача

Данас 27.05.2019
Три од три, укратко би гласио опис учинка српских тенисера јуче на Ролан Гаросу. Новак Ђоковић, Филип Крајиновић и Миомир Кецмановић остварили су победе у првом колу чувеног гренд слем турнира у Паризу. Број српских тенисера у… »

Вести дана »