Povezane vesti

Đokovićevo zagrevanje – Poljak pao za 97 minuta

Đokovićevo zagrevanje – Poljak pao za 97 minuta

Mozzart sport 27.05.2019
Hurkač nije uspeo da pripreti najboljem teniseru sveta – 3:0, sledi duel protiv Švajcarca. Novak Đoković je imao lagano zagrevanje na startu Rolan Garosa. Najbolji teniser sveta lagano je savladao 44. igrača na ATP listi, Poljaka Huberta Hurkača… »
Serena se kockala, pa zaigrala kao nekada

Serena se kockala, pa zaigrala kao nekada

Mozzart sport 27.05.2019
Bivša broj jedan slavila posle preokreta – 2:1. Bilo je vrlo teško, ali je na kraju Serena Vilijams opravdala ulogu favorita u prvom kolu Rolan Garosa. Nekada najbolja tenisrka sveta mučila se u duelu sa Vitalijom Djatčenko, ali je na kraju slavila… »
To je tek hvatanje zaleta

To je tek hvatanje zaleta

Vesti online 27.05.2019
Novak Đoković, vodeći teniser na svetskoj listi, probio led na Rolan Garosu sa 6:4, 6:2, 6:2 protiv Huberta Hurkača (44. mesto), najboljeg poljskog igrača, u njihovom prvom međusobnom duelu. Naš as je dominirao od početka do kraja. Pobedu u prvom… »
Đoković pred novim rekordima

Đoković pred novim rekordima

Politika 27.05.2019
Pobeda bi najboljem svetskom teniseru donela drugi nekalendarski gren-slem u istoriji, status jedinog asa „open ere” sa najmanje dva trofeja na sva četiri najveća turnira, 16. veliki pehar... Novak Đoković nas je već navikao da poslednjih godina… »
Američki teniser povraćao na meču sa Krajinovićem: Zato sam izgubio peti set!

Američki teniser povraćao na meču sa Krajinovićem: Zato sam izgubio peti set!

Telegraf 27.05.2019
Frensis Tijafo je zbog zdravstvenih problema izgubio peti set sa 6:0. Frensis Tijafo, mladi američki teniser, priznao je da povraćao u meču protiv Filipa Krajinovića, u prvom kolu Rolan Garosa. Krajinović je pobedio tek u pet setova, s tim da je peti… »
Đoković: Nisam mogao da dobijem boljeg protivnika, imam velike ambicije…

Đoković: Nisam mogao da dobijem boljeg protivnika, imam velike ambicije…

Hot sport 27.05.2019
Takmičenje na turniru u Francukoj prvi reket sveta je otvorio pobedom. Sa 3:0 u setovima, Novak Đoković je lako na kraj izašao sa Hubertom Hurkačem. Posle duela srpski teniser istakao je da nije mogao da dobije boljeg protivnika na startu Rolan… »
Lejver: Novak je neverovatan

Lejver: Novak je neverovatan

Večernje novosti 27.05.2019
Servira dobro, udarci sa osnovne linije su mu veoma dobri, uživa da izlazi na mrežu, odlučuje se na drop šotoce, što je dobra taktika na šljaci, hvali Rod Lejver Srbina. LEGENDARNI Rod Lejver je prvi u open eri, 1962. i 1969. godine bio šampion sva… »
Novak krenuo ka "Đoker slemu"

Novak krenuo ka "Đoker slemu"

Večernje novosti 27.05.2019
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedio 44. igrača sveta Poljaka Huberta Hurkača posle tri seta, 6:4, 6:2, 6:2. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ ODIGRAO je danas Novak… »
Majstorija! Poljak odservirao bombu, Novak mu vratio - projektil!

Majstorija! Poljak odservirao bombu, Novak mu vratio - projektil!

Sportal blic 27.05.2019
Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kola Rolan Garosa bez mnogo problema. Novak je na startu turnira ubedljivo pobedio Poljaka Huberta Hurkača sa 6:4, 6:2, 6:2 za samo sat i po igre na terenu Filip Šatrije. Koliko je Novak bio… »
Rolan Garos: Novak Đoković ekspresno do drugog kola

Rolan Garos: Novak Đoković ekspresno do drugog kola

Hot sport 27.05.2019
Nešto više od sat i po vremena bilo je potrebno srpskom teniseru da porazi veliku nadu ‘belog sporta’. Rezultatom 3:0 (6:4, 6:2, 6:2) Novak Đoković je porazio Huberta Hurkača u prvom kolu Rolan Garosa. Hurkač je veoma loše otvorio meč i… »
Filip Krajinović: Drago mi je što sam dobio u pet setova, znači mi za samopouzdanje

Filip Krajinović: Drago mi je što sam dobio u pet setova, znači mi za samopouzdanje

Hot sport 27.05.2019
Veoma težak meč srpski teniser imao je na startu Rolan Garosa. Rezultatom 3:2 (6:2, 4:6, 6:3, 3:6, 6:0) je Filip Krajinović pobedio Frensisa Tijafoa. – Znam da je on takmičarski nastrojen igrač koji se dosta bori. Bio sam spreman da budem fokusiran… »
Đoković lako do drugog kola Rolan Garosa

Đoković lako do drugog kola Rolan Garosa

Sportski žurnal 27.05.2019
Ovo je vrlo dugačak turnir, dve nedelje, važno je početi dobro - napomenuo je Novak. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedio 44. igrača sveta Poljaka Huberta Hurkača… »
“Ne znam kako mu uspeva!” Jedini čovek koji je držao sve Gren slemove u svojim rukama (uz Novaka) fasciniran Đokovićem…

“Ne znam kako mu uspeva!” Jedini čovek koji je držao sve Gren slemove u svojim rukama (uz Novaka) fasciniran Đokovićem…

Sportal blic 27.05.2019
Legendarni australijski teniser Rod Lejver rekao je da je Novak Đoković neverovatno talentovan jer uspeva da kontinuirano bude dominantan u svetu tenisa. Đoković je danas počeo takmičenje na Rolan Garosu, rutinskom ubedljivom pobedom protiv Poljaka… »
Đoković ubedljiv protiv Hurkača

Đoković ubedljiv protiv Hurkača

Radio 021 27.05.2019
Novak Đoković zabeležio je 860. pobedu u karijeri, pošto je u prvom kolu Rolan Garosa savladao Huberta Hurkača sa 3:0 (6:4, 6:2, 6:2). Poljak je samo u prvom setu pružio nešto ozbiljniji otpor najboljem teniseru sveta, da bi Đoković u drugom i… »
RG - Đoković rutinski do drugog kola

RG - Đoković rutinski do drugog kola

Sportske.net 27.05.2019
Silotiv start najboljeg tenisera sveta na drugom Grend slemu sezone. Đoković rutinski do drugog kola. Sjajan dan za srpske tenisere na Rolan Garosu. Nakon Miomira Kecmanovića i Filipa Krajinovića, plasman u drugo kolo obezbedio je i Novak Đoković… »
Đoković odradio posao protiv Hurkača

Đoković odradio posao protiv Hurkača

Danas 27.05.2019
Tri od tri, ukratko bi glasio opis učinka srpskih tenisera juče na Rolan Garosu. Novak Đoković, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović ostvarili su pobede u prvom kolu čuvenog grend slem turnira u Parizu. Broj srpskih tenisera u drugom kolu pariske… »
Novak rutinski na startu Rolan Garosa

Novak rutinski na startu Rolan Garosa

N1 Info 27.05.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez problema se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Poljaka Huberta Hurkača u tri seta. Novak je do trijumfa u njihovom prvom međusobnom susretu došao sa 6:4, 6:2, 6:2, posle jednog sata i 36… »
Đoković lako do pobede protiv Hurkača

Đoković lako do pobede protiv Hurkača

Novi magazin 27.05.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u meču prvog kola Rolan Garosa Huberta Hurkača iz Poljske sa 3:0 (6:4; 6:2; po setovima) i plasirao se u drugo kolo pariskog gren slema. Na samom početku prvog seta Novak je napravio brejk i poveo sa… »

Vesti dana »