Povezane vesti
Ana je samu sebe odala, a Mina zna sve: Filip Mijatov se oglasio posle šok ispovesti zadrugarke, evo šta mu je najdraže!
Kurir 27.05.2019
Filip Mijatov oglasio se posle ispovesti Mine Vrbaški, koja je ispričala šta se tačno desilo dok je živela sa Anom Korać. Mijatov je čestitao Mini na iskrenosti i što je priznala da on nije nikakav psihopata, kako je Koraćeva više puta navela… »
“On je meni pričao da joj plaća stan, imali su seks”: Mina u opširnoj ispovesti progovorila o Ani Korać i Filipu…
Svet & Skandal 27.05.2019
Mina Vrbaški posetila je Rajski vrt, a Drvetu mudrosti je ispričala sve što zna o Ani Korać. Na početku, Mina je ispričala kako je upoznala Anu, a zatim i Filipa Mijatova, bivšeg dečka Koraćeve. “Ja sam Anu upoznala sasvim slučajno, dopisivale… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana