Povezane vesti
Ana je samu sebe odala, a Mina zna sve: Filip Mijatov se oglasio posle šok ispovesti zadrugarke, evo šta mu je najdraže!
Kurir 27.05.2019
Filip Mijatov oglasio se posle ispovesti Mine Vrbaški, koja je ispričala šta se tačno desilo dok je živela sa Anom Korać. Mijatov je čestitao Mini na iskrenosti i što je priznala da on nije nikakav psihopata, kako je Koraćeva više puta navela. "Mina sve… »
“On je meni pričao da joj plaća stan, imali su seks”: Mina u opširnoj ispovesti progovorila o Ani Korać i Filipu Mijatovu…
Svet & Skandal 27.05.2019
Mina Vrbaški posetila je Rajski vrt, a Drvetu mudrosti je ispričala sve što zna o Ani Korać. Na početku, Mina je ispričala kako je upoznala Anu, a zatim i Filipa Mijatova, bivšeg dečka Koraćeve. “Ja sam Anu upoznala sasvim slučajno, dopisivale smo se… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTS pre 3 minutajoš 30 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 28 minutajoš 32 povezane
2 gola Halanda za pobedu Norveške nad Brazilom i plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Nedeljnik pre 53 minutajoš 31 povezana
Klop o Trampu i Infantinu: Dva lika koja se ne razumeju u fudbal
Sport klub pre 53 minutajoš 47 povezanih
Neverovatno - Englez se povredio prilikom proslave sa navijačima VIDEO
B92 pre 19 minutajoš 29 povezanih