Povezane vesti

Luna raskinula s markom pa krenula da vrišti i lomi! Niko nije smeo da joj priđe: Ne gleda gde šta baca! (video)

Luna raskinula s markom pa krenula da vrišti i lomi! Niko nije smeo da joj priđe: Ne gleda gde šta baca! (video)

Kurir 28.05.2019
Luna Đogani i Marko Miljković od protekle noći su u žestokoj svađi. U jednom trenutku je toliki haos nastao da su vrištali jedno na drugo nasred dvorišta rijaliti kuće. "Jesi li mi rekla da od*ebem? Sad ja tebi kažem od*ebi! Je*ala si mi mater… »
LUNA IZGUBILA KONTROLU ZBOG RASKIDA SA MARKOM! Đoganijeva bacala sve pred sobom, vrištala i ridala zbog Miljkovića! (VIDEO)

LUNA IZGUBILA KONTROLU ZBOG RASKIDA SA MARKOM! Đoganijeva bacala sve pred sobom, vrištala i ridala zbog Miljkovića! (VIDEO)

Svet & Skandal 28.05.2019
Luna Đogani i Marko Miljković su tokom prethodne večeri ušli u žestok verbalni sukob jer mu je rekla da ućuti, što je njega izvelo iz takta. Danas je pokušavala da mu priđe kako bi se dogovorili oko kupovine, pa je ponovo došlo do sukoba. Luna… »
Haos u emisiji uživo: Luna i Marko urlali jedno na drugo, ona nije mogla da se suzdrži pa mu sasula sve u lice

Haos u emisiji uživo: Luna i Marko urlali jedno na drugo, ona nije mogla da se suzdrži pa mu sasula sve u lice

Blic 28.05.2019
Luna i Marko ponovo su se posvađali zbog njegovog odnosa sa Miljanom Kulić. Zadrugari su komentarisali kako Marko ponižava Lunu svojim provociranjem Miljane i uzvraćanjem na njene prozivke, a ona je zbog toga pobesnela pa su se posvađali pred svima… »

Vesti dana »