Povezane vesti
Projekat FSS-a i klubova za bolje terene širom Srbije
Dnevnik 28.05.2019
BEOGRAD: Fudbalski savez Srbije (FSS), zajedno sa Zajednicom superligaša i klubovima, pokrenuo je važan projekat rekonstrukcije velikog broja terena širom zemlje i postavljanje savremene travnate podloga za novu sezonu. Na inicijativu FS S klubovi će… »
Konačno! Novi tereni na Karađorđu, Čairu, u Surdulici, Ivanjici, Lučanima, Šapcu...
Mozzart sport 28.05.2019
Napredak, Voždovac i Partizan već su krenuli sa radovima. Spartak je nadaleko ozloglašeni teren na Gradskom stadionu u Subotici sredio još pred kraj 2018. godine, ovih dana stigle su nam fotografije iz Partizana, Napretka, Voždovca, a FSS uverava da je… »
FS Srbije: Superligaši dobijaju nove terene!
Hot sport 28.05.2019
FSS zajedno sa Zajednicom i klubovima pokrenuo važan projekat – u novu sezonu sa najsavremenijim terenima i boljim stadionima. Jedan od najvećih problema sa kojima se suočava srpski fudbal jeste neodgovarajuća fudbalska infrastruktura. To se pre svega… »
Velika akcija FSS! Fudbal u Srbiji konačno će se igrati na novim, savremenim terenima!
Sportal blic 28.05.2019
Fudbalski savez Srbije, zajedno sa Zajednicom i klubovima pokrenuo je važan projekat - u novu sezonu sa najsavremenijim terenima i boljim stadionima! Jedan od najvećih problema sa kojima se suočava srpski fudbal jeste neodgovarajuća fudbalska… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 12 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 29 povezanih
Đoković izgubio prvi set, pa pobedio Perikara za drugo kolo Rolan Garosa
Politika pre 24 satajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 5 satijoš 25 povezanih