Povezane vesti
Dodik: U toku pokušaj da se izazove egzodus Srba
Vesti online 28.05.2019
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je operacija specijalnih snaga ROSU ozbiljan udarac na krhki mir na Kosovu i Metohiji i "da ne može biti tolerisana ni od nečega što se zove međunarodna zajednica", koja… »
Dodik: U toku pokušaj da se izazove egzodus Srba
Sputnik 28.05.2019
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je operacija specijalnih snaga ROSU ozbiljan udarac na krhki mir na Kosovu i Metohiji i „da ne može biti tolerisana ni od nečega što se zove međunarodna zajednica“, koja… »
Dodik o upadu ROSU: Ovo nije borba protiv kriminala već protiv ostanka Srba na Kosovu! Hoće da isprovociraju novi egzodus!
Kurir 28.05.2019
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je operacija specijalnih snaga ROSU ozbiljan udarac na krhki mir na Kosovu i Metohiji i da ne može biti tolerisana ni od nečega što se zove međunarodna zajednica, koja je prisutna… »
Dodik: Pokušaj da se isprovocira novi egzodus Srba
Studio B 28.05.2019
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je operacija specijalnih snaga ROSU ozbiljan udarac na krhki mir na Kosovu i Metohiji i da ne može biti tolerisana ni od nečega što se zove međunarodna zajednica, koja je… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: Gađamo vojne ciljeve u Iranu
Radio sto plus pre 5 minutajoš 20 povezanih
RHMZ upozorava na grmljavinske nepogode: Mogući grad i olujni vetar
Insajder pre 14 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih