Povezane vesti
Aktivisti kritikuju politiku crkve i države za povećanje nataliteta
Glas Amerike 28.05.2019
U Beogradu je ispred Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve (SPC) održano okupljanje ''Žena u crnom'' i grupe ženskih nevladinih organizacija povodom 28. maja Međunarodnog dana - akcija za reproduktivna prava i žensko zdravlje. Aktivisti su izveli… »
Žene neće da rađaju za državu i crkvu
Danas 28.05.2019
Međunarodni dan akcija za žensko zdravlje Žene u crnom obeležile performansom "Moje telo - moja autonomija" Država i crkva nemaju prava da se mešaju u odluke žena da li će biti majke – poručuju aktivistkinje i aktivisti Žena u crnom, koje su Međunarodni… »
Feministička akcija ispred Patrijaršije u Beogradu
Slobodna Evropa 28.05.2019
Grupa ženskih nevladinih organizacija izvela je u utorak uličnu akciju „Moje telo = moja autonomija!“ ispred zgrade Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Beogradu. Akcija je održana povodom 28. maja, Međunarodnog dana akcija za reproduktivna… »
Žene u crnom: Država i crkva nemaju prava da se mešaju u prava žena
Novi magazin 28.05.2019
Nevladina organizacija Žene u crnom izvela je danas ispred Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve u Beogradu preformans pod nazivom "Moje telo - moja autonomija" na kojem je istaknuto da "država i crkva nemaju prava da se mešaju u ljudska prava žena"… »
Vesti dana »
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Đedović Handanović: Do kraja sedmice rafinerija u Pančevu će početi da radi
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih
(VIDEO) Sudar kombija i cisterne u Sloveniji, vozila se zapalila: Jedna osoba poginula, dve povređene
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
MANDIĆU zabranili da igra na ovoj utakmici, ali je ipak bio uz ekipu! Dušanova supruga sve otkrila jednom fotografijom, evo gde je bio Dušan!
Kurir pre 28 minutajoš 26 povezanih