Povezane vesti
Selektor odabrao: Peruničić objavio spisak reprezentativaca za finiš kvalifikacija
Hot sport 28.05.2019
Nenad Peruničić je objavio na koje igrače računa za dve poslednje kvalifikacione utakmice. U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se igra 2020. godine Srbiji su preostali dueli sa Belgijom i Švajcarskom. Izabranici Nenada Peruničića će… »
Peruničić objavio spisak pred finiš kvalifikacija
Večernje novosti 28.05.2019
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić objavio je danas spisak igrača za početak priprema za dve poslednje utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić objavio je… »
Peruničić saopštio spisak: Ovi igrači konkurišu za mečeve odluke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Sportal blic 28.05.2019
Rukometaši Srbije u junu biju odlučujuće bitke za plasman na Evropsko prvenstvo, jer će im upravo šestog meseca u godini rivali biti Belgija i Švajcarska, što su poslednji mečevi u grupi 2 kvalifikacija za kontinentalni šampionat. Selektor… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
MUP: U Kruševcu presečen lanac međunarodnih krijumčarskih kanala za trgovinu kućnim ljubimcima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane