Povezane vesti
Kitarovićeva: Objaviću kandidaturu jednog lepog sunčanog dana
Sputnik 29.05.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da će kandidaturu za predsednika te zemlje objaviti „jednog lepog sunčanog dana“, kao i da se ne boji nikoga. „Već sam vam rekla da sam više puta razgovarala i sa HDZ-om, i sa porodicom i… »
Kolinda poručila da se ne boji nikoga: Objaviću kandidaturu jednog lepog sunčanog dana
Telegraf 29.05.2019
Hrvatska predsednica ponovila je da je više puta razgovarala sa porodicom i prijateljima. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da će kandidaturu za predsednika te zemlje objaviti "jednog lepog sunčanog dana", kao i da se ne boji… »
Kolinda: Objaviću kandidaturu jednog lepog sunčanog dana
Kurir 29.05.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da će kandidaturu za predsednika objaviti "jednog lepog sunčanog dana", kao i da se ne boji nikoga. "Već sam vam rekla da sam više puta razgovarala i s HDZ-om, i sa porodicom i prijateljima"… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 51 povezana

Verifikovani mandati u Kosjeriću, Đokić ponovo predlog SNS za predsednika opštine
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 8 satijoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane