Povezane vesti

Obradović: Napad na Svetsko prvenstvo, pa Olimpijske igre

Obradović: Napad na Svetsko prvenstvo, pa Olimpijske igre

Mozzart sport 29.05.2019
Selektor rukometašica ima velike planove. Veliki planovi se kuju u taboru ženske rukometne reprezentacije Srbije. U petak u Zrenjaninu igraće prvi meč baraža za Svetsko prvenstvo protiv Poljske, ali ambicije daleko nadmašuju tu utakmicu. S obzirom na to… »
Obradović: Verujem u plasman na Svetsko prvenstvo

Obradović: Verujem u plasman na Svetsko prvenstvo

Večernje novosti 29.05.2019
Želim da u Japan odemo konačno kompletni i napadnemo mesto koje nam garantuje plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre - rekao je Obradović. Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović veruje da će njegova ekipa kroz baraž… »
Obradović: Optimista sam, igra na "naš način" donosi SP

Obradović: Optimista sam, igra na "naš način" donosi SP

Dnevnik 29.05.2019
ZRENjANIN: Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović rekao je danas da veruje u uspeh u baraž mečevima protiv Poljske i plasman na Svetsko prvenstvo u Japanu. Srpske rukometašice od ponedeljka se pripremaju u Zrenjaninu, gde će u "Kristalnoj… »
"Ne sme da bude: Iznenađenja!" Selektor rukometašica Ljubomir Obradović pred duel sa Poljakinjama: Optimista sam, imamo…

"Ne sme da bude: Iznenađenja!" Selektor rukometašica Ljubomir Obradović pred duel sa Poljakinjama: Optimista sam, imamo…

Sportal blic 28.05.2019
Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović zasukao je rukave sa svojim saradnicima na početku operacije "baraž SP 2019". Naše devojke od ponedeljka rade u Zrenjaninu, gde će u "Kristalnoj dvorani" u petak (20.15) dočekati Poljsku u prvom… »

Vesti dana »