Повезане вести

Обрадовић: Напад на Светско првенство, па Олимпијске игре

Обрадовић: Напад на Светско првенство, па Олимпијске игре

Моззарт спорт 29.05.2019
Селектор рукометашица има велике планове. Велики планови се кују у табору женске рукометне репрезентације Србије. У петак у Зрењанину играће први меч баража за Светско првенство против Пољске, али амбиције далеко надмашују ту… »
Обрадовић: Верујем у пласман на Светско првенство

Обрадовић: Верујем у пласман на Светско првенство

Вечерње новости 29.05.2019
Желим да у Јапан одемо коначно комплетни и нападнемо место које нам гарантује пласман у квалификације за Олимпијске игре - рекао је Обрадовић. Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић верује да ће… »
Обрадовић: Оптимиста сам, игра на "наш начин" доноси СП

Обрадовић: Оптимиста сам, игра на "наш начин" доноси СП

Дневник 29.05.2019
ЗРЕЊАНИН: Селектор рукометашица Србије Љубомир Обрадовић рекао је данас да верује у успех у бараж мечевима против Пољске и пласман на Светско првенство у Јапану. Српске рукометашице од понедељка се припремају у Зрењанину… »
"Не сме да буде: Изненађења!" Селектор рукометашица Љубомир Обрадовић пред дуел са Пољакињама: Оптимиста сам, имамо…

"Не сме да буде: Изненађења!" Селектор рукометашица Љубомир Обрадовић пред дуел са Пољакињама: Оптимиста сам, имамо…

Спортал блиц 28.05.2019
Селектор рукометашица Србије Љубомир Обрадовић засукао је рукаве са својим сарадницима на почетку операције "бараж СП 2019". Наше девојке од понедељка раде у Зрењанину, где ће у "Кристалној дворани" у петак (20.15) дочекати… »

Вести дана »