Повезане вести
И Крајиновић у трећем колу Ролан Гароса
Радио 021 29.05.2019
Српски тенисер Филип Крајиновић је савладао Роберта Карбаљеса Баену у мечу који је трајао пет сетова и пласирао се у треће коло Ролан Гароса. Двојица играча су на терену провели чак четири сата и 15 минута, иако је српски играч… »
Молио сам Бога, дај промаши, мало ми дај! Крајиновићу пао шећер током маратона: Показао сам менталну снагу, зато је победа…
Телеграф 29.05.2019
Занимљива је била, и прилично искрена, изјава Крајиновића о дуелу са Шпанцем. Филип Крајиновић показао је челичне нерве против Шпанца Роберта Карбаљеса Баена са 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6), после четири сата и 15 минута драме… »
Крајиновићу драма против Баене за треће коло Ролан Гароса
ИндексОнлине 29.05.2019
ПАРИЗ – Српски тенисер Филип Крајиновић, у драматичном мечу пуном преокрета, после четири сата и 18 минута игре, победио је данас Шпанца Роберта Карбаљеса Баену са 3:2 у сетовима – 6:4, 6:4, 6:7 (1:7), 3:6, 8:6 и пласирао се у… »
Кецмановић елиминисан у синглу са Ролан Гароса, Типсаревић и Лајовић у другом колу дублова
Радио 021 29.05.2019
Миомир Кецмановић елиминисан је са Ролан Гароса, пошто је данас у другом колу изгубио од Белгијанца Давида Гофана у три сета, 2:6, 4:6 и 3:6. У њиховом првом дуелу Гофан је до победе дошао после сат и 51 минута игре. Гофан ће у… »
Лајовић експрес: Задовољан сам што сам победио у три сета и сачувао енергију
Вечерње новости 28.05.2019
Није било лако, без обзира на то што резултатски то можда није тако деловало. Незгодан је играч. Очекивао сам да ћу играти ван зоне комфора, каже Душан Лајовић. ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА "НОВОСТИ": ПАРИЗ СИГУРНОМ игром изборио је јуче… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 47 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних