Povezane vesti

I Krajinović u trećem kolu Rolan Garosa

I Krajinović u trećem kolu Rolan Garosa

Radio 021 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović je savladao Roberta Karbaljesa Baenu u meču koji je trajao pet setova i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. Dvojica igrača su na terenu proveli čak četiri sata i 15 minuta, iako je srpski igrač imao priliku da… »
Molio sam Boga, daj promaši, malo mi daj! Krajinoviću pao šećer tokom maratona: Pokazao sam mentalnu snagu, zato je pobeda…

Molio sam Boga, daj promaši, malo mi daj! Krajinoviću pao šećer tokom maratona: Pokazao sam mentalnu snagu, zato je pobeda…

Telegraf 29.05.2019
Zanimljiva je bila, i prilično iskrena, izjava Krajinovića o duelu sa Špancem. Filip Krajinović pokazao je čelične nerve protiv Španca Roberta Karbaljesa Baena sa 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6), posle četiri sata i 15 minuta drame i prave igre… »
Krajinoviću drama protiv Baene za treće kolo Rolan Garosa

Krajinoviću drama protiv Baene za treće kolo Rolan Garosa

IndeksOnline 29.05.2019
PARIZ – Srpski teniser Filip Krajinović, u dramatičnom meču punom preokreta, posle četiri sata i 18 minuta igre, pobedio je danas Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 3:2 u setovima – 6:4, 6:4, 6:7 (1:7), 3:6, 8:6 i plasirao se u treće kolo Rolan… »
Kecmanović eliminisan u singlu sa Rolan Garosa, Tipsarević i Lajović u drugom kolu dublova

Kecmanović eliminisan u singlu sa Rolan Garosa, Tipsarević i Lajović u drugom kolu dublova

Radio 021 29.05.2019
Miomir Kecmanović eliminisan je sa Rolan Garosa, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Belgijanca Davida Gofana u tri seta, 2:6, 4:6 i 3:6. U njihovom prvom duelu Gofan je do pobede došao posle sat i 51 minuta igre. Gofan će u trećem kolu Rolan… »
Lajović ekspres: Zadovoljan sam što sam pobedio u tri seta i sačuvao energiju

Lajović ekspres: Zadovoljan sam što sam pobedio u tri seta i sačuvao energiju

Večernje novosti 28.05.2019
Nije bilo lako, bez obzira na to što rezultatski to možda nije tako delovalo. Nezgodan je igrač. Očekivao sam da ću igrati van zone komfora, kaže Dušan Lajović. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ SIGURNOM igrom izborio je juče Dušan Lajović… »

Vesti dana »