Povezane vesti

Srbi nižu uspehe na Rolan Garosu: Čelični Krajinović posle maratonske igre nerava "slomio" Španca, čeka ga favorit iz…

Srbi nižu uspehe na Rolan Garosu: Čelični Krajinović posle maratonske igre nerava "slomio" Španca, čeka ga favorit iz…

Telegraf 29.05.2019
U narednom kolu Filipa čeka duel protiv Stefanosa Cicipasa, 6. tenisera sveta. Nakon Lasla Đerea, i Filip Krajinović se u sredu plasirao u 3. kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Španca Roberta Karbaljesa Baena sa 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6), posle… »
Filip Krajinović: Molio sam Boga da promaši…

Filip Krajinović: Molio sam Boga da promaši…

Hot sport 29.05.2019
Filip Krajinović odigrao je danas najduži meč u svojoj karijeri, pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baena sa 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6) i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. Meč je trajao čak četiri sata i 18 minuta, a Krajinović je posle… »
Krajinović zadovoljan, najavljuje borbenost protiv Cicipasa

Krajinović zadovoljan, najavljuje borbenost protiv Cicipasa

Novi magazin 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović, koji se danas plasirao u treće kolo Rolan Garosa, izjavio je da je meč drugog kola u kojem je sa 3:2 nadigrao Španca Roberta Karbaljesa Baenu bio “težak i iscrpljujući”, ali da će učiniti sve da se oporavi i… »
Đere nadigrao Popirina, sledi Nišikori

Đere nadigrao Popirina, sledi Nišikori

Politika 29.05.2019
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom pobedio Australijanca Alekseja Popirina u tri seta, 6:4, 7:6 (4) i 6:4. Đere je u njihovom prvom duelu pobedio posle dva sata i 16 minuta igre… »
Laslo Đere: Važno je da sam sav posao završio u tri seta

Laslo Đere: Važno je da sam sav posao završio u tri seta

Hot sport 29.05.2019
Laslo Đere danas je bio bolji od Australijanca Alekseja Popirina i plasirao se u treću rundu Rolan Garosa. Đere je blistao na današnjem susretu, a istakao je da je drugi set bio ključan. – Solidno sam odigrao današnji meč, dobro je što sam… »
Marinu nije bilo dovoljno 2:1, pobeda Dimitrova

Marinu nije bilo dovoljno 2:1, pobeda Dimitrova

N1 Info 29.05.2019
Hrvatski teniser Marin Čilić završio je takmičenje na Rolan Garosu, pošto je u drugom kolu u maratonskom meču posle pet setova ispao od Grigora Dimitrova iako je dva puta vodio 6:7, 6:4, 4:6, 7:6, 6:3. Nije se jednostavno dalo 11. nosiocu, iako je… »
Triler od 258 minuta i pobeda Krajinovića!

Triler od 258 minuta i pobeda Krajinovića!

Mondo 29.05.2019
Bio je na gem od pobede u trećem setu, ali je onda sebi zakomplikovao život... Pa još malo više i više, ali je prošao u naredno kolo Rolan Garosa! Mnogo teže nego što je u jednom trenutku delovalo, ali Krajinović je u trećem kolu! Srpski teniser… »
Federer i Vavrinka lako do trećeg kola Rolan Garosa

Federer i Vavrinka lako do trećeg kola Rolan Garosa

Sportski žurnal 29.05.2019
Federer je do pobede nad 144. teniserom sveta stigao posle sat i 37 minuta igre. Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedio Nemca Oskara Otea sa 6:4, 6:3, 6:4. Švajcarac je u svakom setu… »
Federer se ne šali: Švajcarac plesao po terenu, Ote nije imao šansu /video/

Federer se ne šali: Švajcarac plesao po terenu, Ote nije imao šansu /video/

Sportal blic 29.05.2019
Rodžer Federer je prošao u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Oskarom Oteom sa 6:4, 6:3, 6:4. Švajcarac je za samo 97 minuta završio posao u Parizu i time pokazao da nakon tri godine odsustva ima nameru da napadne trofej na Otvorenom prvenstvu… »
Đere: Solidan meč, važno da sam zavšio u tri seta

Đere: Solidan meč, važno da sam zavšio u tri seta

Sportski žurnal 29.05.2019
Laslo Đere je rekao da je važno da je današnji meč drugog kola Rolan Garosa dobio u tri seta i istakao da je u predstojećem meču protiv Keija Nišikorija sve moguće ako veruje u sebe. – Solidno sam odigrao današnji meč, dobro je što sam… »
Krajinović posle više od četiri sata borbe u trećem kolu RG

Krajinović posle više od četiri sata borbe u trećem kolu RG

Beta 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas posle velike borbe u pet setova pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6. Meč Krajinovića i Karbaljesa Baene, 60. i 76… »
RG - Krajinović sam režirao maraton, na kraju prvi do cilja!

RG - Krajinović sam režirao maraton, na kraju prvi do cilja!

Sportske.net 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović zakomplikovao je sebi život u drugom kolu Rolan Garosa, ali je teren napustio uzdignutih ruku. Više od četiri sata trajao je okršaj Filipa Krajinovića i Roberta Sarbalesa Baene u drugom kolu Rolan Garosa. Srbin je… »
Rolan Garos: Krajinović odigrao najduži meč u karijeri i slavio prolaz u treće kolo!

Rolan Garos: Krajinović odigrao najduži meč u karijeri i slavio prolaz u treće kolo!

Hot sport 29.05.2019
Srpski teniser je posle četiri sata i 18 minuta igre slavio trijumf protiv Španca Roberta Karbaljesa Baenje. Kakav maraton i meč je odigrao Filip Krajinović. Na kraju smo gledali veliku dramu u pet setova, iako posle prva dva ništa nije… »
III kolo: Krajinović - Cicipas, Đere - Nišikori

III kolo: Krajinović - Cicipas, Đere - Nišikori

Vesti online 29.05.2019
Dva naša tenisera ostvarili pobede u drugom kolu Rolan Garosa, a sastaće se dalje s igračima koji su među deset vodećih. Filip Krajinović (60. na svetskoj listi) savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu (76) sa 6:4, 6:4, 6:7 (1:7), 3:6, 8:6. To… »
Filip maratonac! Krajinović pobedio u najdužem meču u karijeri! Ispustio dva seta prednosti, pa kroz dramu došao do trećeg…

Filip maratonac! Krajinović pobedio u najdužem meču u karijeri! Ispustio dva seta prednosti, pa kroz dramu došao do trećeg…

Sportal blic 29.05.2019
Naš teniser Filip Krajinović je prošao kroz veliku dramu u drugom kolu Rolan Garosa, ali je uspeo da se plasira u treću rundu! Posle mnogo preokreta i borbe u čak pet setova savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:4, 6:7 (1:7), 3:6… »
Federer bez problema do trećeg kola u Parizu

Federer bez problema do trećeg kola u Parizu

N1 Info 29.05.2019
Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Oskarom Otom iz Nemačke u tri seta. Federer je protiv nemačkog tenisera slavio sa 6:4, 6:3, 6:4, posle jednog sata i 36 minuta igre. Njegov naredni rival biće… »
Krajinoviću novi triler, sledi spektakl sa Cicipasom

Krajinoviću novi triler, sledi spektakl sa Cicipasom

N1 Info 29.05.2019
Filip Krajinović je odigrao još dramatičan meč na Rolan Garosu, i ponovo slavio, pa će igrati u trećem kolu sa Stefanosom Cicipaslom. Srpski teniser je savladao Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 3:2, u meču koji je trajao čak četiri sata i 18… »

Vesti dana »