Повезане вести

Срби нижу успехе на Ролан Гаросу: Челични Крајиновић после маратонске игре нерава "сломио" Шпанца, чека га фаворит из сенке!…

Срби нижу успехе на Ролан Гаросу: Челични Крајиновић после маратонске игре нерава "сломио" Шпанца, чека га фаворит из сенке!…

Телеграф 29.05.2019
У наредном колу Филипа чека дуел против Стефаноса Циципаса, 6. тенисера света. Након Ласла Ђереа, и Филип Крајиновић се у среду пласирао у 3. коло Ролан Гароса, пошто је савладао Шпанца Роберта Карбаљеса Баена са 3:2 (6:4, 6:4… »
Филип Крајиновић: Молио сам Бога да промаши…

Филип Крајиновић: Молио сам Бога да промаши…

Хот спорт 29.05.2019
Филип Крајиновић одиграо је данас најдужи меч у својој каријери, победио Шпанца Роберта Карбаљеса Баена са 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6) и пласирао се у треће коло Ролан Гароса. Меч је трајао чак четири сата и 18 минута, а… »
Крајиновић задовољан, најављује борбеност против Циципаса

Крајиновић задовољан, најављује борбеност против Циципаса

Нови магазин 29.05.2019
Српски тенисер Филип Крајиновић, који се данас пласирао у треће коло Ролан Гароса, изјавио је да је меч другог кола у којем је са 3:2 надиграо Шпанца Роберта Карбаљеса Баену био “тежак и исцрпљујући”, али да ће учинити све да… »
Ласло Ђере: Важно је да сам сав посао завршио у три сета

Ласло Ђере: Важно је да сам сав посао завршио у три сета

Хот спорт 29.05.2019
Ласло Ђере данас је био бољи од Аустралијанца Алексеја Попирина и пласирао се у трећу рунду Ролан Гароса. Ђере је блистао на данашњем сусрету, а истакао је да је други сет био кључан. – Солидно сам одиграо данашњи меч, добро… »
Ђере надиграо Попирина, следи Нишикори

Ђере надиграо Попирина, следи Нишикори

Политика 29.05.2019
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у треће коло Отвореног првенства Француске, пошто је данас у другом победио Аустралијанца Алексеја Попирина у три сета, 6:4, 7:6 (4) и 6:4. Ђере је у њиховом првом дуелу победио после два… »
Марину није било довољно 2:1, победа Димитрова

Марину није било довољно 2:1, победа Димитрова

Н1 Инфо 29.05.2019
Хрватски тенисер Марин Чилић завршио је такмичење на Ролан Гаросу, пошто је у другом колу у маратонском мечу после пет сетова испао од Григора Димитрова иако је два пута водио 6:7, 6:4, 4:6, 7:6, 6:3. Није се једноставно дало… »
Ђере: Солидан меч, важно да сам завшио у три сета

Ђере: Солидан меч, важно да сам завшио у три сета

Спортски журнал 29.05.2019
Ласло Ђере је рекао да је важно да је данашњи меч другог кола Ролан Гароса добио у три сета и истакао да је у предстојећем мечу против Кеија Нишикорија све могуће ако верује у себе. – Солидно сам одиграо данашњи меч, добро је… »
Федерер се не шали: Швајцарац плесао по терену, Оте није имао шансу /видео/

Федерер се не шали: Швајцарац плесао по терену, Оте није имао шансу /видео/

Спортал блиц 29.05.2019
Роџер Федерер је прошао у треће коло Ролан Гароса победом над Оскаром Отеом са 6:4, 6:3, 6:4. Швајцарац је за само 97 минута завршио посао у Паризу и тиме показао да након три године одсуства има намеру да нападне трофеј на… »
Федерер и Вавринка лако до трећег кола Ролан Гароса

Федерер и Вавринка лако до трећег кола Ролан Гароса

Спортски журнал 29.05.2019
Федерер је до победе над 144. тенисером света стигао после сат и 37 минута игре. Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у треће коло Отвореног првенства Француске, пошто је победио Немца Оскара Отеа са 6:4, 6:3, 6:4… »
Трилер од 258 минута и победа Крајиновића!

Трилер од 258 минута и победа Крајиновића!

Мондо 29.05.2019
Био је на гем од победе у трећем сету, али је онда себи закомпликовао живот... Па још мало више и више, али је прошао у наредно коло Ролан Гароса! Много теже него што је у једном тренутку деловало, али Крајиновић је у трећем… »
Крајиновић после више од четири сата борбе у трећем колу РГ

Крајиновић после више од четири сата борбе у трећем колу РГ

Бета 29.05.2019
Српски тенисер Филип Крајиновић пласирао се у треће коло Отвореног првенства Француске, пошто је данас после велике борбе у пет сетова победио Шпанца Роберта Карбаљеса Баену са 6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6. Меч Крајиновића и… »
Ролан Гарос: Крајиновић одиграо најдужи меч у каријери и славио пролаз у треће коло!

Ролан Гарос: Крајиновић одиграо најдужи меч у каријери и славио пролаз у треће коло!

Хот спорт 29.05.2019
Српски тенисер је после четири сата и 18 минута игре славио тријумф против Шпанца Роберта Карбаљеса Баење. Какав маратон и меч је одиграо Филип Крајиновић. На крају смо гледали велику драму у пет сетова, иако после прва два… »
РГ - Крајиновић сам режирао маратон, на крају први до циља!

РГ - Крајиновић сам режирао маратон, на крају први до циља!

Спортске.нет 29.05.2019
Српски тенисер Филип Крајиновић закомпликовао је себи живот у другом колу Ролан Гароса, али је терен напустио уздигнутих руку. Више од четири сата трајао је окршај Филипа Крајиновића и Роберта Сарбалеса Баене у другом колу Ролан… »
Крајиновићу нови трилер, следи спектакл са Циципасом

Крајиновићу нови трилер, следи спектакл са Циципасом

Н1 Инфо 29.05.2019
Филип Крајиновић је одиграо још драматичан меч на Ролан Гаросу, и поново славио, па ће играти у трећем колу са Стефаносом Циципаслом. Српски тенисер је савладао Шпанца Роберта Карбаљеса Баену са 3:2, у мечу који је трајао чак… »
Федерер без проблема до трећег кола у Паризу

Федерер без проблема до трећег кола у Паризу

Н1 Инфо 29.05.2019
Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се у треће коло Ролан Гароса победом над Оскаром Отом из Немачке у три сета. Федерер је против немачког тенисера славио са 6:4, 6:3, 6:4, после једног сата и 36 минута игре. Његов… »
Филип маратонац! Крајиновић победио у најдужем мечу у каријери! Испустио два сета предности, па кроз драму дошао до трећег…

Филип маратонац! Крајиновић победио у најдужем мечу у каријери! Испустио два сета предности, па кроз драму дошао до трећег…

Спортал блиц 29.05.2019
Наш тенисер Филип Крајиновић је прошао кроз велику драму у другом колу Ролан Гароса, али је успео да се пласира у трећу рунду! После много преокрета и борбе у чак пет сетова савладао је Шпанца Роберта Карбаљеса Баену са 6:4… »
ИИИ коло: Крајиновић - Циципас, Ђере - Нишикори

ИИИ коло: Крајиновић - Циципас, Ђере - Нишикори

Вести онлине 29.05.2019
Два наша тенисера остварили победе у другом колу Ролан Гароса, а састаће се даље с играчима који су међу десет водећих. Филип Крајиновић (60. на светској листи) савладао је Шпанца Роберта Карбаљеса Баену (76) са 6:4, 6:4, 6:7… »

Вести дана »