Povezane vesti
Srbi nižu uspehe na Rolan Garosu: Čelični Krajinović posle maratonske igre nerava "slomio" Španca, čeka ga favorit iz…
Telegraf 29.05.2019
U narednom kolu Filipa čeka duel protiv Stefanosa Cicipasa, 6. tenisera sveta. Nakon Lasla Đerea, i Filip Krajinović se u sredu plasirao u 3. kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Španca Roberta Karbaljesa Baena sa 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6), posle… »
Filip Krajinović: Molio sam Boga da promaši…
Hot sport 29.05.2019
Filip Krajinović odigrao je danas najduži meč u svojoj karijeri, pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baena sa 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6) i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. Meč je trajao čak četiri sata i 18 minuta, a Krajinović je posle… »
Krajinović zadovoljan, najavljuje borbenost protiv Cicipasa
Novi magazin 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović, koji se danas plasirao u treće kolo Rolan Garosa, izjavio je da je meč drugog kola u kojem je sa 3:2 nadigrao Španca Roberta Karbaljesa Baenu bio “težak i iscrpljujući”, ali da će učiniti sve da se oporavi i… »
Laslo Đere: Važno je da sam sav posao završio u tri seta
Hot sport 29.05.2019
Laslo Đere danas je bio bolji od Australijanca Alekseja Popirina i plasirao se u treću rundu Rolan Garosa. Đere je blistao na današnjem susretu, a istakao je da je drugi set bio ključan. – Solidno sam odigrao današnji meč, dobro je što sam… »
Đere nadigrao Popirina, sledi Nišikori
Politika 29.05.2019
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom pobedio Australijanca Alekseja Popirina u tri seta, 6:4, 7:6 (4) i 6:4. Đere je u njihovom prvom duelu pobedio posle dva sata i 16 minuta igre… »
Marinu nije bilo dovoljno 2:1, pobeda Dimitrova
N1 Info 29.05.2019
Hrvatski teniser Marin Čilić završio je takmičenje na Rolan Garosu, pošto je u drugom kolu u maratonskom meču posle pet setova ispao od Grigora Dimitrova iako je dva puta vodio 6:7, 6:4, 4:6, 7:6, 6:3. Nije se jednostavno dalo 11. nosiocu, iako je… »
Đere: Solidan meč, važno da sam zavšio u tri seta
Sportski žurnal 29.05.2019
Laslo Đere je rekao da je važno da je današnji meč drugog kola Rolan Garosa dobio u tri seta i istakao da je u predstojećem meču protiv Keija Nišikorija sve moguće ako veruje u sebe. – Solidno sam odigrao današnji meč, dobro je što sam… »
Federer se ne šali: Švajcarac plesao po terenu, Ote nije imao šansu /video/
Sportal blic 29.05.2019
Rodžer Federer je prošao u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Oskarom Oteom sa 6:4, 6:3, 6:4. Švajcarac je za samo 97 minuta završio posao u Parizu i time pokazao da nakon tri godine odsustva ima nameru da napadne trofej na Otvorenom prvenstvu… »
Federer i Vavrinka lako do trećeg kola Rolan Garosa
Sportski žurnal 29.05.2019
Federer je do pobede nad 144. teniserom sveta stigao posle sat i 37 minuta igre. Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedio Nemca Oskara Otea sa 6:4, 6:3, 6:4. Švajcarac je u svakom setu… »
Triler od 258 minuta i pobeda Krajinovića!
Mondo 29.05.2019
Bio je na gem od pobede u trećem setu, ali je onda sebi zakomplikovao život... Pa još malo više i više, ali je prošao u naredno kolo Rolan Garosa! Mnogo teže nego što je u jednom trenutku delovalo, ali Krajinović je u trećem kolu! Srpski teniser… »
Krajinović posle više od četiri sata borbe u trećem kolu RG
Beta 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas posle velike borbe u pet setova pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6. Meč Krajinovića i Karbaljesa Baene, 60. i 76… »
Rolan Garos: Krajinović odigrao najduži meč u karijeri i slavio prolaz u treće kolo!
Hot sport 29.05.2019
Srpski teniser je posle četiri sata i 18 minuta igre slavio trijumf protiv Španca Roberta Karbaljesa Baenje. Kakav maraton i meč je odigrao Filip Krajinović. Na kraju smo gledali veliku dramu u pet setova, iako posle prva dva ništa nije… »
RG - Krajinović sam režirao maraton, na kraju prvi do cilja!
Sportske.net 29.05.2019
Srpski teniser Filip Krajinović zakomplikovao je sebi život u drugom kolu Rolan Garosa, ali je teren napustio uzdignutih ruku. Više od četiri sata trajao je okršaj Filipa Krajinovića i Roberta Sarbalesa Baene u drugom kolu Rolan Garosa. Srbin je… »
Krajinoviću novi triler, sledi spektakl sa Cicipasom
N1 Info 29.05.2019
Filip Krajinović je odigrao još dramatičan meč na Rolan Garosu, i ponovo slavio, pa će igrati u trećem kolu sa Stefanosom Cicipaslom. Srpski teniser je savladao Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 3:2, u meču koji je trajao čak četiri sata i 18… »
Federer bez problema do trećeg kola u Parizu
N1 Info 29.05.2019
Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Oskarom Otom iz Nemačke u tri seta. Federer je protiv nemačkog tenisera slavio sa 6:4, 6:3, 6:4, posle jednog sata i 36 minuta igre. Njegov naredni rival biće… »
Filip maratonac! Krajinović pobedio u najdužem meču u karijeri! Ispustio dva seta prednosti, pa kroz dramu došao do trećeg…
Sportal blic 29.05.2019
Naš teniser Filip Krajinović je prošao kroz veliku dramu u drugom kolu Rolan Garosa, ali je uspeo da se plasira u treću rundu! Posle mnogo preokreta i borbe u čak pet setova savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:4, 6:7 (1:7), 3:6… »
III kolo: Krajinović - Cicipas, Đere - Nišikori
Vesti online 29.05.2019
Dva naša tenisera ostvarili pobede u drugom kolu Rolan Garosa, a sastaće se dalje s igračima koji su među deset vodećih. Filip Krajinović (60. na svetskoj listi) savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu (76) sa 6:4, 6:4, 6:7 (1:7), 3:6, 8:6. To… »
Vesti dana »

Projekat 'Jadar' na listi strateških projekata Evropske komisije van zemalja EU
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 35 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih