Повезане вести

Погребници плакали кад су видели тело девојчице (3) која је зверски претучена код Неготина: Монструм очух убио дете, па слагао…

Погребници плакали кад су видели тело девојчице (3) која је зверски претучена код Неготина: Монструм очух убио дете, па слагао…

Курир 30.05.2019
Фотографија мртве девојчице Луне Фируловић (3) у мртвачком сандуку, коју је зверски и до смрти испребијао очух Зоран Албић, појавила се данас на друштвеним мрежама. Слика испребијаног детета узнемирила је бројне кориснике који у… »
"Жена ми је одвела ћерку, а злотвор ју је убио": Исповест оца девојчице (2) за чију смрт су осумњичени мајка и очух

"Жена ми је одвела ћерку, а злотвор ју је убио": Исповест оца девојчице (2) за чију смрт су осумњичени мајка и очух

Блиц 30.05.2019
Очувао сам и Луну и Елвина, а сада сам морам да сахраним своју мезимицу - плачним гласом каже за "Блиц" Драган Пурић из Слатине код Неготина, отац двоипогодишње Луне Ф, коју је зверски насмрт претукао очух Зоран Албић, а затим… »
"Рекао је: 'мала не мрда'" Мајка убијене девојчице која је штитила монструма, испричала своју верзију кобне ноћи

"Рекао је: 'мала не мрда'" Мајка убијене девојчице која је штитила монструма, испричала своју верзију кобне ноћи

Блиц 30.05.2019
"Зоран се разбеснео, наредио ми да утишам дете, викао да не може да подноси плач. Почели смо да се свађамо и он ме је својом главом ударио јако у чело. Завртело ми се у глави. Онда ме ухватио за руку и буквално извукао из куће."… »
"Њих двоје су стално били пијани": Стриц брутално убијене девојчице из Неготина открио језиве детаље о убици и мајци мале…

"Њих двоје су стално били пијани": Стриц брутално убијене девојчице из Неготина открио језиве детаље о убици и мајци мале…

Блиц 29.05.2019
Њих двоје су наводно школски другови, а да ли је то истина, не знам. Мој брат ћеркицу није видео од када ју је Весна одвела код свог љубавника. Овако за "Блиц" прича стриц двоипогодишње Луне Р, девојчице коју је пре неколико… »
"Заједно смо смислили да је пала са терасе": Очух признао да је убио девојчицу и тешко оптужио њену мајку

"Заједно смо смислили да је пала са терасе": Очух признао да је убио девојчицу и тешко оптужио њену мајку

Блиц 29.05.2019
На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Неготину, Зоран Албић (24) из Прахова код Неготина признао је да је убио пасторку Л. Ф., али тврди да му је у томе помогла невенчана супруга и мајка детета, Весна Фируловић. Иако је у… »

Вести дана »