Повезане вести

Тим и Куевас један на другог у трећој рунди рг-а

Тим и Куевас један на другог у трећој рунди рг-а

Моззарт спорт 30.05.2019
Аустријанац бољи од Бублика, док је Уругвајцу предао Едмунд. Познат је и први пар трећег кола "горњег дела" мушког сингла на Ролан Гаросу, а чине га два мајстора игре на шљаци, Доминик Тим и Пабло Куевас. Аустријски ас… »
РГ - Још једна драма са срећним крајем за Наоми Осаку!

РГ - Још једна драма са срећним крајем за Наоми Осаку!

Спортске.нет 30.05.2019
Прва тенисерка света Наоми Осака из Јапана пласирала се данас у треће коло Отвореног првенства Француске у Паризу, пошто је победила 43. тенисерку света Викторију Азаренку из Белорусије после три сета, 4:6, 7:5, 6:3. Прва… »
Ролан Гарос (5. дан): Новаков ривал не подноси рибу!

Ролан Гарос (5. дан): Новаков ривал не подноси рибу!

Мондо 30.05.2019
Не делује да ће Ђоковић и Лајовић имати претерано тежак посао овог четвртка у Паризу, али опрез никада није на одмет. Последња на терен ће Александра Крунић коју чека опасна ривалка... Србија у среду у мушком синглу имала учинак… »
Ђере: Солидно сам одиграо; Кецмановић: Задовољан сам турниром

Ђере: Солидно сам одиграо; Кецмановић: Задовољан сам турниром

Вечерње новости 29.05.2019
Против Вињоласа је био, чини ми се, мало интензивнији меч. Сада сам се мање уморио у него у 1. колу - поручио је Ђере да има још много снаге, која ће му и те како бити потребна. ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА "НОВОСТИ": ПАРИЗ ЛАСЛО Ђере… »
"Добро је да је све завршено у три сета": Ђере после историјског пласмана у треће коло Ролан Гароса: Мање сам се уморио него…

"Добро је да је све завршено у три сета": Ђере после историјског пласмана у треће коло Ролан Гароса: Мање сам се уморио него…

Спортал блиц 29.05.2019
Наш тенисер Ласло Ђере наставио је да руши препреке на Ролан Гаросу, па се након победе над Аустралијанцем Алексејом Попирином пласирао у треће коло, што му је успело први пут на једном гренд слем турниру. Момак из Сенте је, баш… »

Вести дана »