Повезане вести
Тим и Куевас један на другог у трећој рунди рг-а
Моззарт спорт 30.05.2019
Аустријанац бољи од Бублика, док је Уругвајцу предао Едмунд. Познат је и први пар трећег кола "горњег дела" мушког сингла на Ролан Гаросу, а чине га два мајстора игре на шљаци, Доминик Тим и Пабло Куевас. Аустријски ас… »
РГ - Још једна драма са срећним крајем за Наоми Осаку!
Спортске.нет 30.05.2019
Прва тенисерка света Наоми Осака из Јапана пласирала се данас у треће коло Отвореног првенства Француске у Паризу, пошто је победила 43. тенисерку света Викторију Азаренку из Белорусије после три сета, 4:6, 7:5, 6:3. Прва… »
Ролан Гарос (5. дан): Новаков ривал не подноси рибу!
Мондо 30.05.2019
Не делује да ће Ђоковић и Лајовић имати претерано тежак посао овог четвртка у Паризу, али опрез никада није на одмет. Последња на терен ће Александра Крунић коју чека опасна ривалка... Србија у среду у мушком синглу имала учинак… »
Ђере: Солидно сам одиграо; Кецмановић: Задовољан сам турниром
Вечерње новости 29.05.2019
Против Вињоласа је био, чини ми се, мало интензивнији меч. Сада сам се мање уморио у него у 1. колу - поручио је Ђере да има још много снаге, која ће му и те како бити потребна. ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА "НОВОСТИ": ПАРИЗ ЛАСЛО Ђере… »
"Добро је да је све завршено у три сета": Ђере после историјског пласмана у треће коло Ролан Гароса: Мање сам се уморио него…
Спортал блиц 29.05.2019
Наш тенисер Ласло Ђере наставио је да руши препреке на Ролан Гаросу, па се након победе над Аустралијанцем Алексејом Попирином пласирао у треће коло, што му је успело први пут на једном гренд слем турниру. Момак из Сенте је, баш… »
Вести дана »
Ухапшен младић у Руми због крађа и поседовања психоактивних супстанци
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 64 повезане
Цене нафте порасле након на ескалације тензија на Блиском истоку
Телеграф пре 34 минутајош 36 повезаних
Орбан поново претио Украјини након што је блокирао нови зајам
Радио сто плус пре 4 сатијош 28 повезаних