Povezane vesti
Tim i Kuevas jedan na drugog u trećoj rundi rg-a
Mozzart sport 30.05.2019
Austrijanac bolji od Bublika, dok je Urugvajcu predao Edmund. Poznat je i prvi par trećeg kola "gornjeg dela" muškog singla na Rolan Garosu, a čine ga dva majstora igre na šljaci, Dominik Tim i Pablo Kuevas. Austrijski as, prošlogodišnji finalista… »
RG - Još jedna drama sa srećnim krajem za Naomi Osaku!
Sportske.net 30.05.2019
Prva teniserka sveta Naomi Osaka iz Japana plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobedila 43. teniserku sveta Viktoriju Azarenku iz Belorusije posle tri seta, 4:6, 7:5, 6:3. Prva teniserka sveta Naomi Osaka iz… »
Rolan Garos (5. dan): Novakov rival ne podnosi ribu!
Mondo 30.05.2019
Ne deluje da će Đoković i Lajović imati preterano težak posao ovog četvrtka u Parizu, ali oprez nikada nije na odmet. Poslednja na teren će Aleksandra Krunić koju čeka opasna rivalka... Srbija u sredu u muškom singlu imala učinak 2/3! U treću… »
Đere: Solidno sam odigrao; Kecmanović: Zadovoljan sam turnirom
Večernje novosti 29.05.2019
Protiv Vinjolasa je bio, čini mi se, malo intenzivniji meč. Sada sam se manje umorio u nego u 1. kolu - poručio je Đere da ima još mnogo snage, koja će mu i te kako biti potrebna. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ LASLO Đere i Filip Krajinović… »
"Dobro je da je sve završeno u tri seta": Đere posle istorijskog plasmana u treće kolo Rolan Garosa: Manje sam se umorio…
Sportal blic 29.05.2019
Naš teniser Laslo Đere nastavio je da ruši prepreke na Rolan Garosu, pa se nakon pobede nad Australijancem Aleksejom Popirinom plasirao u treće kolo, što mu je uspelo prvi put na jednom grend slem turniru. Momak iz Sente je, baš kao i u prvoj rundi… »
Vesti dana »
Vučić: Od Kruševca do Vrnjačke Banje za 15 minuta, Srbija se podigla iz pepela poput feniksa
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 4 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana
Putevi Srbije: Poseban oprez za volanom zbog najavljenog snega, očekuje se do 40 centimetara padavina
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih