Повезане вести
Трумп: Ако Иран жели разговарати, на располагању сам
Ал Јазеера 30.05.2019
Амерички предсједник рекао је да је, ако Техеран жели разговарати, на располагању и да ће прихватити такву иницијативу. Амерички предсједник Доналд Трумп изјавио је у четвртак да ће САД, ако Иран жели преговоре, прихватити такву… »
Трамп: Прихватићу иницијативу Ирана за преговоре ако је буде
Дневник 30.05.2019
ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће САД, да ако Иран жели преговоре, прихватити такву иницијативу. Како преноси АП, он је новинарима у Белој кући рекао: "Ако желе да разговарају, ја сам на… »
Техеран неће преговарати о наоружању са Вашингтоном
Блиц 30.05.2019
Иран неће преговарати о нуклеарном и ракетном програму са САД, изјавио је врховни ирански верски вођа ајатолах Али Хаменеи. Изјава Хаменеија услиједила је након што је ирански предсједник Хасан Рохани наговијестио да су разговори… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Потпис за изборе дао човек од 102 године, огромни редови пред студентским штандовима, понестаје папира: “Нема више пумпај, динстај, сад је штампај”
Нова пре 24 минутајош 52 повезане
Уклоњена бомба из Другог светског рата са градилишта у Београду на води, транспортована на Пасуљанске ливаде
РТС пре 1 сатјош 39 повезаних
уживо (ФОТО/ВИДЕО) Ванредни парламентарни избори на КиМ: До 11 часова гласало 8,27 одсто бирача
Невсмакс Балканс пре 24 минутајош 46 повезаних
Померен састанак Трампа и Зеленског: Ево када почиње, на столу 2 кључна питања
Блиц пре 1 сатјош 26 повезаних