Povezane vesti
Degenek nema dilemu: Vratio bih se u Zvezdu, ako su vrata za mene otvorena
Mozzart sport 30.05.2019
"Ta moja knjiga o Crvenoj zvezdi još nije završena, barem ne onako kako sam ja zamislio", poručuje odlični defanzivac. Crvena zvezda je ovog leta želela da angažuje štopera po modelu Miloša Degeneka, a kako stvari stoje mogla bi da pokuša da vrati… »
Degenek i Tomović ponovo na "Marakani"?
Mondo 30.05.2019
Iako je delovalo da su pronašli rešenje, crveno-beli i dalje u potrazi za štoperom. Foto: MN Press Gotovo svakodnevno pojavljuju se nova imena navodnih pojačanja Crvene zvezde, a ovaj put to su dvojica potencijalnih povratnika u klub. Po pisanju… »
Zvezda u potrazi za štoperom: Novi prioriteti Degenek i Tomović!
Večernje novosti 29.05.2019
Zvezda želi da vrati Miloša Degeneka iz Al Hilala bar na pozajmicu od šest meseci, a druga opcija, ne manje realna je angažovanje iskusnog defanzivca Nenada Tomovića. CRVENA zvezda želi da vrati Miloša Degeneka iz Al Hilala bar na pozajmicu od šest… »
Vesti dana »
(BLOG) Sednica Skupštine o nepoverenju vladi: Aleksić četiri sata nabrajao afere vlasti, Macut objasnio zašto je hrabar, Dačić pustio zvuk "pravog zvučnog topa"
N1 Info pre 18 minutajoš 95 povezanih
Diplomatske tenzije: Iran optužuje Ukrajinu, Huti preuzeli napad na Saudijsku Arabiju
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 42 povezane
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 49 minutajoš 28 povezanih
Zbog niskog vodostaja obustavljeno navodnjavanje na pojedinim deonicama kanalske mreže DTD
Ozon pre 10 satijoš 5 povezanih