Повезане вести
Дегенек нема дилему: Вратио бих се у Звезду, ако су врата за мене отворена
Моззарт спорт 30.05.2019
"Та моја књига о Црвеној звезди још није завршена, барем не онако како сам ја замислио", поручује одлични дефанзивац. Црвена звезда је овог лета желела да ангажује штопера по моделу Милоша Дегенека, а како ствари стоје могла би… »
Дегенек и Томовић поново на "Маракани"?
Мондо 30.05.2019
Иако је деловало да су пронашли решење, црвено-бели и даље у потрази за штопером. Фото: МН Пресс Готово свакодневно појављују се нова имена наводних појачања Црвене звезде, а овај пут то су двојица потенцијалних повратника у… »
Звезда у потрази за штопером: Нови приоритети Дегенек и Томовић!
Вечерње новости 29.05.2019
Звезда жели да врати Милоша Дегенека из Ал Хилала бар на позајмицу од шест месеци, а друга опција, не мање реална је ангажовање искусног дефанзивца Ненада Томовића. ЦРВЕНА звезда жели да врати Милоша Дегенека из Ал Хилала бар… »
Вести дана »
(Видео) Пакао трајао више од 8 сати! Кијев у пламену, детонације одзвањале, тресле се куће, Руси ударили балистичким ракетама, 12 мртвих: НАТО земља дигла авионе, дрон се срушио у Румунији
Блиц пре 12 минутајош 21 повезана
РХМЗ упозорио на јак топлотни талас до 24. августа, температура и до 42 степена
Инсајдер пре 37 минутајош 20 повезаних
Нови топлотни талас стиже: Врео ваздух креће од Сахаре, а ево какво нас време очекује до краја лета
Дневник пре 42 минутајош 18 повезаних
Викторија Плзењ једва стигла у Београд: Кад су изашли из авиона није био крај проблемима
Мондо пре 41 минутајош 24 повезане