Povezane vesti
Degenek nema dilemu: Vratio bih se u Zvezdu, ako su vrata za mene otvorena
Mozzart sport 30.05.2019
"Ta moja knjiga o Crvenoj zvezdi još nije završena, barem ne onako kako sam ja zamislio", poručuje odlični defanzivac. Crvena zvezda je ovog leta želela da angažuje štopera po modelu Miloša Degeneka, a kako stvari stoje mogla bi da pokuša da… »
Degenek i Tomović ponovo na "Marakani"?
Mondo 30.05.2019
Iako je delovalo da su pronašli rešenje, crveno-beli i dalje u potrazi za štoperom. Foto: MN Press Gotovo svakodnevno pojavljuju se nova imena navodnih pojačanja Crvene zvezde, a ovaj put to su dvojica potencijalnih povratnika u klub. Po pisanju… »
Zvezda u potrazi za štoperom: Novi prioriteti Degenek i Tomović!
Večernje novosti 29.05.2019
Zvezda želi da vrati Miloša Degeneka iz Al Hilala bar na pozajmicu od šest meseci, a druga opcija, ne manje realna je angažovanje iskusnog defanzivca Nenada Tomovića. CRVENA zvezda želi da vrati Miloša Degeneka iz Al Hilala bar na pozajmicu od… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 43 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 49 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 49 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih