Повезане вести

Та није пожелела брата да посети у затвору: Милица Дабовић се огласила након сестрине исповести да ју је отац тукао!

Та није пожелела брата да посети у затвору: Милица Дабовић се огласила након сестрине исповести да ју је отац тукао!

Свет & Скандал 30.05.2019
Јелица Дабовић, некадашња кошаркашица Црне Горе и сестра кошаркашице Милице Дабовић синоћ је потресла нацију својом исповешћу. Јелица је гостовала у емисији “Живот прича” на телевизији Прва и испричала како је трпела насиље од… »
Огласила се Милица Дабовић на сестрине приче о бруталном насиљу оца милана: Не осуђујем је, разумем је! Али она хоће да је…

Огласила се Милица Дабовић на сестрине приче о бруталном насиљу оца милана: Не осуђујем је, разумем је! Али она хоће да је…

Курир 30.05.2019
Јелица Дабовић, сестра познатих играчица Ане и Милице, говорила је о свом тешком животу и како их је отац Милан тукао. Милица је решила да реагује на њену причу. "Не осуђујем, ја разумем. Свако од нас тежи ка томе да буде искрен… »
Отац ме је тукао чешљем до крви! Јелица Дабовић открила детаље бруталне очеве тортуре: Милицу је малтретирао чим је почела…

Отац ме је тукао чешљем до крви! Јелица Дабовић открила детаље бруталне очеве тортуре: Милицу је малтретирао чим је почела…

Курир 30.05.2019
Јелица Дабовић, некадашња кошаркашица Црне Горе и сестра кошаркашице Милице Дабовић, написала је књиге о свом тешком детињству и односу са оцем, насиљу које је трпела, испричала детаље које до сад нису били познати "Из… »
Њена сестра испричала је да их је отац малтретирао и физички злостављао, па се Милица Дабовић огласила: "моја породица је…

Њена сестра испричала је да их је отац малтретирао и физички злостављао, па се Милица Дабовић огласила: "моја породица је…

Блиц 30.05.2019
Јелица Дабовић, Миличина старија сестра, изнела је тврдње да их је отац физички злостављао, па је кошаркашица осетила потребу да се обрати свима путем друштвених мрежа. - Не осудјујем, ја разумем. Свако од нас тежи ка томе да… »

Вести дана »