Повезане вести

Девојчицу (3) из Неготина на вечни починак испратила најтужнија поворка: Мајка није била на сахрани, и даље је у притвору

Девојчицу (3) из Неготина на вечни починак испратила најтужнија поворка: Мајка није била на сахрани, и даље је у притвору

Телеграф 30.05.2019
На друштвеним мрежама се данас појавила и лажна слика детета у ковчегу, веома узнемирујућег садржаја. У Прахову код Неготина у 13 сати кренула је најтужнија поворка ка гробљу. Породица и мештани на вечни починак испратили су… »
Језиви резултати обдукције: Девојчица из Неготина није пала са терасе, већ је пребијена на смрт

Језиви резултати обдукције: Девојчица из Неготина није пала са терасе, већ је пребијена на смрт

Телеграф 30.05.2019
Зоран и Весна су таксијем однели већ мртву девојчицу у Службу хитне помоћи у Неготину и дежурним лекарима рекли да је пала са терасе. Зоран Албић из Неготина, осумњичен да је пре два дана на смрт претукао трогодишњу пасторку, а… »
Рекао сам супрузи: "Зоран ће наудити нашем детету, осванућемо у новинама". Отац убијене девојчице слутио несрећу

Рекао сам супрузи: "Зоран ће наудити нашем детету, осванућемо у новинама". Отац убијене девојчице слутио несрећу

Телеграф 30.05.2019
Овако прича Драган Пурић (30), девојчице Л. Ф. (3) коју је, сумња се, ударцима усмртио очух Зоран А. (29). Супругу сам упозоравао на то да постоји опасност да Зоран може да науди нашем детету и да ћемо изаћи у свим новинама… »
Стриц настрадале Луне (2), открио страшне детаље породичне трагедије: "Весна је ножем насрнула на свог оца"

Стриц настрадале Луне (2), открио страшне детаље породичне трагедије: "Весна је ножем насрнула на свог оца"

Телеграф 30.05.2019
Становници Прахова немају лепе речи за мајку и очуха убијене девојчице. Кажу да су их стално виђали пијане. Отац Луне Р. (2), девојчице која је пре неколико дана страдала у село Прахово, а за чију су смрт оптужени њен очух и… »

Вести дана »