Povezane vesti
Jezivi rezultati obdukcije: Devojčica iz Negotina nije pala sa terase, već je prebijena na smrt
Telegraf 30.05.2019
Zoran i Vesna su taksijem odneli već mrtvu devojčicu u Službu hitne pomoći u Negotinu i dežurnim lekarima rekli da je pala sa terase. Zoran Albić iz Negotina, osumnjičen da je pre dva dana na smrt pretukao trogodišnju pastorku, a potom njeno telo… »
Devojčicu (3) iz Negotina na večni počinak ispratila najtužnija povorka: Majka nije bila na sahrani, i dalje je u pritvoru
Telegraf 30.05.2019
Na društvenim mrežama se danas pojavila i lažna slika deteta u kovčegu, veoma uznemirujućeg sadržaja. U Prahovu kod Negotina u 13 sati krenula je najtužnija povorka ka groblju. Porodica i meštani na večni počinak ispratili su trogodišnju… »
Rekao sam supruzi: "Zoran će nauditi našem detetu, osvanućemo u novinama". Otac ubijene devojčice slutio nesreću
Telegraf 30.05.2019
Ovako priča Dragan Purić (30), devojčice L. F. (3) koju je, sumnja se, udarcima usmrtio očuh Zoran A. (29). Suprugu sam upozoravao na to da postoji opasnost da Zoran može da naudi našem detetu i da ćemo izaći u svim novinama. Molio sam je da se… »
Stric nastradale Lune (2), otkrio strašne detalje porodične tragedije: "Vesna je nožem nasrnula na svog oca"
Telegraf 30.05.2019
Stanovnici Prahova nemaju lepe reči za majku i očuha ubijene devojčice. Kažu da su ih stalno viđali pijane. Otac Lune R. (2), devojčice koja je pre nekoliko dana stradala u selo Prahovo, a za čiju su smrt optuženi njen očuh i majka, dete nije… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 6 satijoš 4 povezane
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih