Повезане вести
Ани забрањују улазак на Ким; Брнабићева: Ово ме не забрињава
Вечерње новости 30.05.2019
Пацоли најавио мере против српске премијерке због наводне расистичке изјаве. НИСАМ нарочито забринута због изјава из Приштине да ће ми бити забрањено да идем на Косово и верујем да ће ми, када пожелим да тамо одем, то бити… »
Пацоли: Док сам ја шеф дипломатије Брнабић неће мочи да уђе на Косово
Бета 30.05.2019
Косовски министар иностраних послова Косова Беџет Пацоли изјавио је данас премијерки Србије Ани Брнабић неће бити дозвољен улазак на Косово због изјава о Албанцима, док је он шеф косовске дипломатије. Он је на фејсбуку објавио… »
Ана Брнабић: "Људи из шуме" су терористи, не Пацоли
Мондо 30.05.2019
Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли изјавио је да премијерки Србије Ани Брнабић неће бити дозвољен улазак у Покрајину због "расистичке и болесне идеологије" против косовског становништва. Она објаснила своју изјаву… »
"Имамо посла с људима из шуме": Пацоли поручио Брнабић да ће јој због изјаве о ОВК забранити улазак на Косово (видео)
Блиц 30.05.2019
"Српска страна буквално има посла са људима из шуме, који представљају Приштину, терористима који су били у Хагу и нису осуђени за злочине, само зато што су сви сведоци побијени" - због ове изјаве о ОВК премијерка Ана Брнабић… »
Пацоли: Забрана уласка на Косово за Ану Брнабић
Данас 30.05.2019
Све док спроводи „расистичку и болесну идеологију против становништва Косова“ по речима министра спољних послова Косова Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли је поручио председници Владе Србије Ани Брнабић да јој неће… »
Пацоли изгубио разум: Сад тражи забрану уласка и за ану Брнабић
Курир 30.05.2019
Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли изјавио је да премијерки Србије Ани Брнабић неће бити дозвољен улазак у Покрајину, док год, како је рекао, следи "расистичку и болесну идеологију" против косовског становништва и… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Москва после избора спрема мобилизацију неколико стотина хиљада људи, укључен и Пјонгјанг
РТВ пре 5 минутајош 1 повезана