Povezane vesti
Ani zabranjuju ulazak na Kim; Brnabićeva: Ovo me ne zabrinjava
Večernje novosti 30.05.2019
Pacoli najavio mere protiv srpske premijerke zbog navodne rasističke izjave. NISAM naročito zabrinuta zbog izjava iz Prištine da će mi biti zabranjeno da idem na Kosovo i verujem da će mi, kada poželim da tamo odem, to biti omogućeno. Ovako je… »
Pacoli: Dok sam ja šef diplomatije Brnabić neće moči da uđe na Kosovo
Beta 30.05.2019
Kosovski ministar inostranih poslova Kosova Bedžet Pacoli izjavio je danas premijerki Srbije Ani Brnabić neće biti dozvoljen ulazak na Kosovo zbog izjava o Albancima, dok je on šef kosovske diplomatije. On je na fejsbuku objavio da je težak i… »
Ana Brnabić: "Ljudi iz šume" su teroristi, ne Pacoli
Mondo 30.05.2019
Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da premijerki Srbije Ani Brnabić neće biti dozvoljen ulazak u Pokrajinu zbog "rasističke i bolesne ideologije" protiv kosovskog stanovništva. Ona objasnila svoju izjavu. Prištinski mediji… »
"Imamo posla s ljudima iz šume": Pacoli poručio Brnabić da će joj zbog izjave o OVK zabraniti ulazak na Kosovo (video)
Blic 30.05.2019
"Srpska strana bukvalno ima posla sa ljudima iz šume, koji predstavljaju Prištinu, teroristima koji su bili u Hagu i nisu osuđeni za zločine, samo zato što su svi svedoci pobijeni" - zbog ove izjave o OVK premijerka Ana Brnabić je dobila pretnju… »
Pacoli: Zabrana ulaska na Kosovo za Anu Brnabić
Danas 30.05.2019
Sve dok sprovodi „rasističku i bolesnu ideologiju protiv stanovništva Kosova“ po rečima ministra spoljnih poslova Kosova Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli je poručio predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić da joj neće biti dozvoljen… »
Pacoli izgubio razum: Sad traži zabranu ulaska i za anu Brnabić
Kurir 30.05.2019
Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da premijerki Srbije Ani Brnabić neće biti dozvoljen ulazak u Pokrajinu, dok god, kako je rekao, sledi "rasističku i bolesnu ideologiju" protiv kosovskog stanovništva i nacionalnosti koje… »
Vesti dana »
Odgovornost inženjerske struke: Sud časti prikuplja neophodnu dokumentaciju
Vreme pre 2 satajoš 197 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua
Novi magazin pre 1 satjoš 64 povezane
Balijagić na saslušanju u Užicu, kamere snimile kako ga sprovode: On ovde neće biti saslušan za dvostruko ubistvo - evo za šta ga terete u Srbiji
Kurir pre 40 minutajoš 106 povezanih