Povezane vesti
Novosadski đaci neće moći u školu u navijačkim majicama
Luftika 30.05.2019
Share Tweet Share Pin 369 Shares Novosadskim osnovnim i srednjim školama Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u obrazovnim ustanovama uputiće preporuku da se učenicima zabrani unošenje navijačkih rekvizita i odeće sa simbolima klubova. Ova… »
Preporuka školama: Bez navijačkih rekvizita i dresova u đačke klupe
NoviSad.com 30.05.2019
Novi Sad - Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu na današnjoj sednici jednoglasno je usvojilo Preporuku školama da se učenicima zabrani unošenje navijačkih rekvizita i odeće sa simbolima klubova. Ova… »
Preporuka novosadskim školama da se zabrani nošenje navijačkih simbola i rekvizita
Moj Novi Sad 30.05.2019
Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu na današnjoj sednici jednoglasno je usvojilo Preporuku školama da se učenicima zabrani unošenje navijačkih rekvizita i odeće sa simbolima klubova. Ova Preporuka, kako… »
Novosadske škole zabranjuju navijačke rekvizite i dresove: Kažu da sportskim simbolima nije mesto u učionici
Telegraf 30.05.2019
Za sprovođenje preporuke biće zaduženi direktori škola. Novosadskim osnovnim i srednjim školama Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u obrazovnim ustanovama uputiće preporuku da se učenicima zabrani unošenje navijačkih rekvizita i odeće sa… »
Novosadskim učenicima zabrana unošenja navijačkih rekvizita?
RTV 30.05.2019
NOVI SAD - Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu na današnjoj sednici jednoglasno je usvojilo Preporuku školama da se učenicima zabrani unošenje navijačkih rekvizita i odeće sa simbolima klubova. Ova… »
Učenicima zabraniti unošenje navijačkih rekvizita i simbola klubova
Dnevnik 30.05.2019
Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu na današnjoj sednici jednoglasno je usvojilo Preporuku školama da se učenicima zabrani unošenje navijačkih rekvizita i odeće sa simbolima klubova. Ova Preporuka, kako… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu, rast BDP manji od očekivanog - ove godine 2,1 odsto
Novi magazin pre 25 minutajoš 40 povezanih
Narodna banka Srbije dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
SEEbiz pre 35 minutajoš 60 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 1 minutjoš 14 povezanih
Više hiljada građana Lučana, Gornjeg Milanovca i Čačka bez struje: Sneg napravio potpuni kolaps u ovom delu Srbije
Nova pre 2 satajoš 47 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 21 minutajoš 18 povezanih