Povezane vesti
Ivica Iliev: Promašio sam jedno pojačanje, a zamerili su mi jer sam im antipatican!
Hot sport 30.05.2019
Ivica Iliev je u razgovoru sumirao svoj mandat na mestu sportskog direktora kluba iz Humske. Tokom njegovog mandata koji je trajao tri i po godine crno-beli su osvojili četiri trofeja i prezimeli u Ligi Evrope. Iliev smatra da su se uspesi obezvređivali… »
Rezime Ivice Ilieva - O ''velikom zločinu'' prema ''Bambiju'' Tošiću, botovima, hejterima, ali i Zvezdinoj eri...
Sportske.net 30.05.2019
Doskorašnji sportski direktorv crno-belih Ivica Iliev dao je ''oproštajni intervju'' u toj ulozi na TV Partizan. Tom prilikom je napravio osvrt na nepune četiri godine provedene na toj poziciji, a na početku razgovora sa Željkom Pantićem istakao je… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 212 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 86 povezanih

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih

Putin najavljuje nastavak razgovora, Zelenski spreman za susret oči u oči: Da li nas očekuje istorijski sastanak?
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane