Povezane vesti
Intervju petkom - Milan Bandić: „Nema za mene penzije dok sam živ"
Južne vesti 31.05.2019
Kabinet gradonačelnika Zagreba Milan Bandić jedan je od najdugovečnijih gradonačelnika u Evropi Prvog dana juna ove godine, Milan Bandić obeležiće devetnaestu godišnjicu prvog radnog dana na mestu gradonačelnika Zagreba - ovu pobedu broji kao prvu od… »
Intervju petkom – Milan Bandić: „Nema za mene penzije dok sam živ“
Danas 31.05.2019
Prvog dana juna ove godine, Milan Bandić obeležiće devetnaestu godišnjicu prvog radnog dana na mestu gradonačelnika Zagreba – ovu pobedu broji kao prvu od šest za čelno mesto hrvatske prestonice. U ovom rekordnom rezultatu, slilo se mnogo toga – od… »
Vesti dana »
Od pljuskova i grmljavine do +40! Srbiju danas čeka kratkotrajni predah, a onda ulazimo u crvenu zonu: Totalni preokret za samo 24 časa!
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Tiršova 2 dobija obrise najsavremenije dečje klinike, sa vrhunskom medicinskom opremom i zelenim krovom
RTS pre 58 minutajoš 2 povezane
Tramp preti i Omanu, Teheran najavljuje mogućnost ofanzive; Izrael: Nema povlačenja dok se Hamas ne razoruža
RTS pre 23 minutajoš 2 povezane
Na današnji dan, 18. avgust: Odigrala se Bitka na Ivankovcu, Jugoslavija je treći put postala svetski prvak u košarci
N1 Info pre 57 minutajoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski menja vrh ukrajinske vojske; Nastavljena je razmena udara između Rusije i Ukrajine
RTV pre 38 minutajoš 1 povezana