Повезане вести

Конте на клупи Интера

Конте на клупи Интера

Политика 31.05.2019
МИЛАНО - Бивши капитен и тренер фудбалера Јувентуса Антонио Конте преузео је клупу Интера, објавио је рано јутрос клуб из Милана. Конте је именован на том месту одмах по отказу Лућану Спалетију због променљивих резултата, са… »
"Желим да вратим Интер где му је и место": Конте: Узбуђен сам, почиње ново поглавље у мом животу

"Желим да вратим Интер где му је и место": Конте: Узбуђен сам, почиње ново поглавље у мом животу

Спортал блиц 31.05.2019
У петак рано ујутру Интер је промовисао Антонија Контеа за новог тренера. Милански великан завршио је сезону на четвртом месту и играће у Лиги шампиона, а амбиција клуба је да се са Јувентусом бори за Скудето. Нови стратег… »
Конте званично нови тренер Интера

Конте званично нови тренер Интера

Дневник 31.05.2019
МИЛАНО: Бивши капитен и тренер фудбалера Јувентуса Антонио Конте преузео је клупу Интера, објавио је рано јутрос клуб из Милана. Конте је именован на том месту одмах после отказа Лућану Спалетију због променљивих резултата, са… »
Потпис у свитање: Антонио Конте нови тренер Интера

Потпис у свитање: Антонио Конте нови тренер Интера

Моззарт спорт 31.05.2019
Први задатак - реконструкција напада, познате главне мете. Оно што је месецима најављивано, добило је званичан облик. Антонио Конте вратио се у Серију А и сео на клупу Интера! Неразури су јутрос, тачно у 6.00 - вероватно да би… »
Ангажовали тренера у цик зоре: Конте и званично на клупи Интера

Ангажовали тренера у цик зоре: Конте и званично на клупи Интера

Вечерње новости 31.05.2019
Креће ново поглавље у мом животу, узбуђен сам. Покушаћу да оправдам поверење челника клуба. Одабрао сам Интер јер је озбиљан клуб са великим пројектом - рекао је Конте. Бивши капитен и тренер фудбалера Јувентуса Антонио Конте… »
Званично - Кинези чекали зору, Интер има новог тренера, једно од појачања стиже и из Јувентуса?

Званично - Кинези чекали зору, Интер има новог тренера, једно од појачања стиже и из Јувентуса?

Спортске.нет 31.05.2019
Историјски непријатељ ће седети на клупи, али нема времена за потенцирање ривалства, ево шта ће прво учинити клуб након што је стигао нови тренер... Кинези су чекали ударно време у својој земљи, рано јутрос по средњеевропском… »
Конте је нови тренер Интера

Конте је нови тренер Интера

Н1 Инфо 31.05.2019
Антонио Конте је нови тренер миланског Интера, објављено је на Инстаграм страници тог клуба. Он ће заменити Лучијана Спалетија који је у четвртак отпуштен. Антонио Конте ће се после годину дана паузе вратити тренерском послу и… »

Вести дана »