Povezane vesti

Konte na klupi Intera

Konte na klupi Intera

Politika 31.05.2019
MILANO - Bivši kapiten i trener fudbalera Juventusa Antonio Konte preuzeo je klupu Intera, objavio je rano jutros klub iz Milana. Konte je imenovan na tom mestu odmah po otkazu Lućanu Spaletiju zbog promenljivih rezultata, sa potpisom trogodišnjeg… »
"Želim da vratim Inter gde mu je i mesto": Konte: Uzbuđen sam, počinje novo poglavlje u mom životu

"Želim da vratim Inter gde mu je i mesto": Konte: Uzbuđen sam, počinje novo poglavlje u mom životu

Sportal blic 31.05.2019
U petak rano ujutru Inter je promovisao Antonija Kontea za novog trenera. Milanski velikan završio je sezonu na četvrtom mestu i igraće u Ligi šampiona, a ambicija kluba je da se sa Juventusom bori za Skudeto. Novi strateg nero-azura veruje da Inter… »
Potpis u svitanje: Antonio Konte novi trener Intera

Potpis u svitanje: Antonio Konte novi trener Intera

Mozzart sport 31.05.2019
Prvi zadatak - rekonstrukcija napada, poznate glavne mete. Ono što je mesecima najavljivano, dobilo je zvaničan oblik. Antonio Konte vratio se u Seriju A i seo na klupu Intera! Nerazuri su jutros, tačno u 6.00 - verovatno da bi udovoljili kineskom… »
Konte zvanično novi trener Intera

Konte zvanično novi trener Intera

Dnevnik 31.05.2019
MILANO: Bivši kapiten i trener fudbalera Juventusa Antonio Konte preuzeo je klupu Intera, objavio je rano jutros klub iz Milana. Konte je imenovan na tom mestu odmah posle otkaza Lućanu Spaletiju zbog promenljivih rezultata, sa potpisom trogodišnjeg… »
Angažovali trenera u cik zore: Konte i zvanično na klupi Intera

Angažovali trenera u cik zore: Konte i zvanično na klupi Intera

Večernje novosti 31.05.2019
Kreće novo poglavlje u mom životu, uzbuđen sam. Pokušaću da opravdam poverenje čelnika kluba. Odabrao sam Inter jer je ozbiljan klub sa velikim projektom - rekao je Konte. Bivši kapiten i trener fudbalera Juventusa Antonio Konte preuzeo je klupu… »
Zvanično - Kinezi čekali zoru, Inter ima novog trenera, jedno od pojačanja stiže i iz Juventusa?

Zvanično - Kinezi čekali zoru, Inter ima novog trenera, jedno od pojačanja stiže i iz Juventusa?

Sportske.net 31.05.2019
Istorijski neprijatelj će sedeti na klupi, ali nema vremena za potenciranje rivalstva, evo šta će prvo učiniti klub nakon što je stigao novi trener... Kinezi su čekali udarno vreme u svojoj zemlji, rano jutros po srednjeevropskom su zvanično… »
Konte je novi trener Intera

Konte je novi trener Intera

N1 Info 31.05.2019
Antonio Konte je novi trener milanskog Intera, objavljeno je na Instagram stranici tog kluba. On će zameniti Lučijana Spaletija koji je u četvrtak otpušten. Antonio Konte će se posle godinu dana pauze vratiti trenerskom poslu i to u domovini… »

Vesti dana »