Povezane vesti
Policija u Prijepolju zaplenila oko 28 kilograma marihuane i uhapsila jednu osobu
Novi magazin 31.05.2019
Policija je u Prijepolju zaplenila oko 28 kilograma marihuane i uhapsila S.V. (48) iz Kule, koji je osumnjičen za trgovinu drogom, saopštio je danas MUP. Kako se navodi, policija je u automobilu "bmw", kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 50 paketa… »
Kod Prijepolja zaplenjeno 28 kilograma marihuane
Politika 31.05.2019
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave u Prijepolju, zaplenili su oko 28 kilograma marihuane na području Prijepolja i uhapsili S.V. (1971) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je… »
Zaplenjeno 28 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba
RTS 31.05.2019
Policija je na području Prijepolja zaplenila oko 28 kilograma marihuane i uhapsila jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U policijskoj akciji je uhapšen S. V… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 45 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 45 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih