Повезане вести

Брнабић са премијером Луксембурга: Има места у ЕУ за вашу земљу

Брнабић са премијером Луксембурга: Има места у ЕУ за вашу земљу

Вечерње новости 31.05.2019
После разговора у Београду, Брнабићева је оценила да Европа неће бити комплетна док год Западни Балкан не буде део ЕУ. ПРЕМИЈЕРИ Србије и Луксембрга, Ана Брнабић и Гзавије Бетел, поручили су данас да две земље имају веома добре… »
Брнабић и Бетел: Будућност Србије је у ЕУ

Брнабић и Бетел: Будућност Србије је у ЕУ

РТС 31.05.2019
Премијери Србије и Луксембурга Ана Брнабић и Гзавије Бетел поручили су да две земље имају веома добре односе и да деле став да без стабилног и мирног Балкана нема ни стабилне и мирне Европе, а да је будућност Србије у Европској… »
Брнабић: Изградња европске Србије чак и без чланства у ЕУ

Брнабић: Изградња европске Србије чак и без чланства у ЕУ

Данас 31.05.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је Србија стабилно на европском путу и да је чланство у ЕУ приоритетни циљ. „Разговарали смо о европским интеграцијама, било ми је драго да чујем да без стабилног и мирног… »
Брнабићева угостила премијера бетела, а он поручио: Уверен сам у европску будућност Србије, до које ће ускоро доћи (фото)

Брнабићева угостила премијера бетела, а он поручио: Уверен сам у европску будућност Србије, до које ће ускоро доћи (фото)

Курир 31.05.2019
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић састала се данас у Београду с премијером Луксембурга Гзавијеом Бетелом који борави у званичној дводневној посети Србији, Састанак тет-а-тет почео је после свечаног дочека… »
Бател: Не дозволити замрзнути конфликт на Балкану

Бател: Не дозволити замрзнути конфликт на Балкану

РТВ 31.05.2019
БЕОГРАД - Премијер Луксембурга Гзавије Бател изјавио је данас у Београду да се не сме дозволити замрзнути конфликт на Балкану који ће трајати још 20 до 30 година. Бател је новинарима на конференцији са премијерком Србије Аном… »

Вести дана »