Povezane vesti
Pesnicom u glavu! Tuča bivših verenika pred kamerama rijalitija Zadruga 2! (VIDEO)
Svet plus 31.05.2019
Miljana Kulić prišla je svom bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli u ranim jutarnjim satima. Nije nosila bubicu, pa nije moglo da se čuje šta mu to govori, ali u jednom trenutku Kulićeva je udarila rukom Lazara po glavi. Jezivo! Tuča bivših verenika pred… »
Miljana napala Zolu: Tražio je da napusti rijaliti, žestok obračun, pretnje, a evo i zbog čega
Blic 31.05.2019
Miljana Kulić nasrnula je na svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu posle čega je on tražio da napusti rijaliti "Zadruga 2". U jednom trentuku nastao je opšti haos Miljana je izgubila kontorlu i besnela je , a kada je njihov sukob završen Lazar Čolić Zola… »
Miljana krvnički izudarala Zolu po glavi: Lazar preklinjao da mu pomognu: Pustite me, muka mi je i vrti mi se u glavi! (video)
Kurir 31.05.2019
Miljana Kulić izudarala je po glavi svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu dok su bili u spavaćoj sobi, posle čega se di-džej žalio na vrtoglavicu i mučninu i tražio je pomić. Naime, Kulićeva mu je najpre pretila, a potom mu zadala snažan udarac. Potom su… »
Vesti dana »

U PKS javna rasprava o mineralnim sirovinama, ispred zgrade protest ekoloških aktivista
RTS pre 15 minutajoš 18 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 20 minutajoš 50 povezanih

Japanski vojni avion pao u Pacifik tokom vežbe, pilot se spasao katapultiranjem
Euronews pre 45 minutajoš 16 povezanih