Povezane vesti
Maturanti slavili: Kraj škole uz trubače i kolo (foto+video)
Večernje novosti 31.05.2019
Učenici osmog razreda, mali maturanti, od danas na raspustu, kraj školovanja po tradiciji veselo obeležen. U Beogradu šetnja đaka i profesora, u Kosovskoj Mitrovici srpske pesme. MALI maturanti i učenici poslednjih razreda srednjih stručnih škola… »
Srpske zastave, baklje i trubači u Kosovskoj Mitrovici: Osmaci slave kraj školske godine (video)
Telegraf 31.05.2019
Trubači su svirali Đurđevdan, a cela Kosovska Mitrovica orila se dok su na sav glas pevali ovu pesmu. Osmaci u severnoj Kosovskoj Mitrovici slave kraj školske godine. Učenici osnovnih škola Sveti Sava i Branko Radičević obeležili su poslednji dan… »
Trubači, srpska trobojka, ruska zastava i pozdrav knezu Lazaru! Ovako maturanti na Kosovu slave kraj škole! (Kurir TV)
Kurir 31.05.2019
Učenici srednje Tehničke škole u Severnoj Mitrovici proslavili su danas kraj školovanja i maturu. Oni su prošli glavnim gradskim ulicama, praćeni trubačima, a nosili su srpske u ruske zastave. Oni su se na kratko zadržali kod spomenika knezu… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Južna Koreja: Vanredno stanje trajalo samo par sati, traži se odlazak predsednika
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 42 minutajoš 12 povezanih
Ukratko iz sveta: Macron poziva poslanike da spreče pad Vlade
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 11 povezanih