Повезане вести
Две фабрике за два месеца! Почиње градња "Адиента" у Лозници
Вечерње новости 31.05.2019
У Лозници се обележава почетак радова на изградњи фрабрике аутомобилских седишта "Адиент", у присуству председника Србије Александра Вучића, а та фабрика ће запошљавати 1.500 радника. ОВО је, данас, убедљиво најважнија вест у… »
Вучић уживо на свечаности изградње фабрике у Лозници и о извештају ЕК о Србији: Ја сам се насекирао што се Ана насекирала…
Курир 31.05.2019
Положена и временска капсула која ће бити уграђена у темеље фабрике. ЛОЗНИЦА - У Лозници је данас обележава почетак радова на изградњи фрабрике аутомобилских седишта "Адиент", у присуству председника Србије Александра Вучића, а… »
Загарантована будућност грађана Подриња
Политика 31.05.2019
ЛОЗНИЦА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће изградњом фабрике аутомобилских седишта „Адиент” у Лозници, за коју су данас почели радови, бити обезбеђена будућност за 1.500 породица, али да ће оживети и сам град… »
Вести дана »

Временска прогноза за уторак, 12. август: Данас веома топло, температура до 38 степени
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

„Напад на једног од нас је напад на сваког од нас“: Одржан протест подршке члановима зборова чији су улази вандализовани
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

(Видео) "руке чисте, а савест мирна": У јеку политичке кризе Додик бере боровнице на Јахорини са патријархом Порфиријем
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана