Povezane vesti
Dve fabrike za dva meseca! Počinje gradnja "Adienta" u Loznici
Večernje novosti 31.05.2019
U Loznici se obeležava početak radova na izgradnji frabrike automobilskih sedišta "Adient", u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a ta fabrika će zapošljavati 1.500 radnika. OVO je, danas, ubedljivo najvažnija vest u našoj zemlji i toliko je… »
Vučić uživo na svečanosti izgradnje fabrike u Loznici i o izveštaju EK o Srbiji: Ja sam se nasekirao što se Ana nasekirala…
Kurir 31.05.2019
Položena i vremenska kapsula koja će biti ugrađena u temelje fabrike. LOZNICA - U Loznici je danas obeležava početak radova na izgradnji frabrike automobilskih sedišta "Adient", u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a ta fabrika će… »
Zagarantovana budućnost građana Podrinja
Politika 31.05.2019
LOZNICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izgradnjom fabrike automobilskih sedišta „Adient” u Loznici, za koju su danas počeli radovi, biti obezbeđena budućnost za 1.500 porodica, ali da će oživeti i sam grad i celo Podrinje. „Ovo je… »
Vesti dana »

Incident u Novom Sadu: Student tvrdi da je povređen u sukobu sa policijom
Serbian News Media pre 38 minutajoš 27 povezanih

Eksplozije u Tel Avivu i Jerusalimu, Iran započeo novi vazdušni napad
BBC News pre 8 minutajoš 39 povezanih

Održana “Finalna blokada raskrsnice” u Novom Sadu: Traktori pred vratima gradske Skupštine
Luftika pre 38 minutajoš 12 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Najteži ruski napad na Kijev od početka rata, poginulo 14 ljudi
Euronews pre 8 minutajoš 23 povezane