Povezane vesti
Mater ti je*em, neka ti mama upali sveću! Biljana Dragojević izgorela kad je videla šta Stanija radi njenom sinu, pa joj…
Kurir 31.05.2019
Biljana Dragojević ostala je šokirana kada je čula da je Stanijina ideja bila da se poigraju sa njenin sinom Davidom Dragojevićem i naprave mu lažnu sahranu. Naime, Stanija je dala ideju Aleksandri Subotić i Maji Marinković da se svi obuku u crno i da… »
“Neka ti mama upali sveću i obuče crninu!” Davidova majka pobesnela na Staniju zbog onoga što je htela da uradi njenom sinu…
Svet & Skandal 31.05.2019
Biljana Dragojević podigla je veliku prašinu komentarom na Instagramu, a tiče se Stanije koja ju je izrevoltirala tokom protekle noći komentarom na račun njenog sina Davida. Biljana je uz Stanijinu sliku ostavila sledeći komentar: “Mater ti je*em, neka… »
Vesti dana »
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana